Другите ми хобита

• Началник на темата Началник на темата Nadezhda
  • Начална дата Начална дата
И да не забравя много благодаря на Алис за помоща без нея нямаше да успея
БЛАГОДАРЯ

Melekper adem, много се радвам, че помести снимките успешно! Остава да разкажеш от каква материя са бялата и пъстричката чанта. Бялата е много шик! [:]

Ооо, Колко са хубави! :lady:

Така , от снимките, и на мен май бялата ми се набива на очи, но пък другите също си имат своята красота. Бродираната е много елегантна, докато другата изглежда мека и приятна за докосване.
А и аз обичам такива , земни цветове.

Мелекпер, би ли дала малко указания за изработката?
Страхотни са, особено бялата и последната - кафеникавата.

Радвам се че ви харесаха
И бялата и кафеникавата са от прежда .Сега вече има много красиви прежди .
На бялата харесах чанта само заради дръжкити и я покрих със прежда от тази прежда има много цветове.Решила съм да си направя поне още един цвят но не му е дошло времето.
А на кафявата и уших хастар от здрав памучен плат защото преждите са меки и ефирни и увисват.

Видях чантите и съм възхитена. Виждала съм чанти , плетени на една или две куки , но тези са доста по-красиви и елегантни от тях. Браво на теб! Би ли споделила малко по-подробно опита си. Не те карам да навлизаш в подробности . Просто кажи на колко куки и има ли някаква тънкост.
Иначе хобитата ми са подобни на вашите.И аз отглеждам цветя, падам си по компютърни игри и ровене из нета с повод и без повод, обичам да готвя,летувам по 2-3месеца с каравана на плажа и обичам свободата под всякакви форми. Мразя ограниченията във всичко и най-вече в мисленето.Преди рисувах .Само графика .Обичам да правя доста неща. Напр. никога не оставам без книга за четене. В момента чета Дънов.

въпрос

Лелеееееее,чантите са страхотни! :clap: :clap: :clap: !Моите поздравления.Имам приятелка която също прави чанти,но толкова красиви не бях виждала.А как се изработват-плетенето,дръжките,хастар............. :idea:

Благодаря за добрите думи .
А за плетените чанти плетени са две куки в зависимост от преждата целта е да се изплете гъстичко за да не прозира хастара .гладка лицева .
зрав хастар дръжките също от здав плат и се облича преждата.
Трябва да пипнеш за да разбереш че е от прежда .
Имам толкова много идеи че не знам кога ще ги реализирам.

:hello:
Обичам да чета,като се затопли времето да си изкарам и карам бегача,цветята си в апартамента и домашните любимци.(разбира се и шиенето на гоблени :wink: )

ОБИЧАМ

ОБИЧАМ ДА ЧЕТА КНИГИ,ДА СЛУШАМ ХУБАВА МУЗИКА,ДА ГОТВЯ,ДА ПЛЕТА,ДА ОТГЛЕЖДАМ ЦВЕТЯ ,ОБИЧАМ ПЛАНИНАТА И ЗАТОВА ОЩЕ В ПЕТЪК ВЕЧЕР ЗАМИНАВАМЕ ТАМ. :wink:

Обичам да творя в кухнята,да се занимавам с цветята ми,за всички празници украсявам апартамента с най-различни декорации,които правя сама,обичам много да украсявам шишета! Обичам разходките в планината,Бургас и морето.Обожавам плюшената ми котка! :? :?

това котка ли е?

blue_bouble това котка ли е1 или котарак? и в двата случая е много хубав/а

Котка е!Казва се Меги и вече е на 6 годинки!Радвам се че ти хареса!Много е гальовна!

освен да шия гоблени обичам да чета , да се ровя из нета , да готвя , плета и да се разхождам в планината.

Аз обичам всеки почивен ден да бродя из планините по-далеч от "туристите" или из блатата, за да гледам птици. Много често се придвижвам с колело, но със сигурност в планините е по-зор.
Също така обичам да се връщам към старото си занимание - народните танци, но за това вече е необходимо да имам и добра компания :)
Наред с това върви и любовта ми към кавала. Посвирвам си, уча се, пеем и танцуваме :)
Много сериозно хоби ми е кулинарията :) Нямам нужното свободно време, за да творя шедьоври, но с голяма любов приготвям сладко и соленко.
Имам и някои занятия като доброволец към неправителствени организации с цел подпомагане на хора в нужда, различни проекти, различни казуси и истории, но каквото мога давам от себе си.
Откакто се помня събирам музика и нямам насита, не мога да се спра. Обичам разнообразни стилове, някои от тях доста дефицитни. Постоянно търся и раздавам на търсещите :)
Като почти всяка жена се увличам и по домашния уют, който за мен се допълва от цветята. Много обичам, но нямам твърде много място в момента. Въпреки всичко си обгрижвам няколко саксии :)
Като че ли това са най-основните ми занимания, които запълват времето извън работа.

Аз пък обичам да чета! Книгите са ми слабост открай време, особено удоволствие ми доставя тръпката да събера всичко на даден автор ...
Другото ми удоволствие е пътуването - по всяко време и на всякакви места!
Ако има професия "пътешественик" тя е за мен! :D :D :D

Искрено и благородно завиждам на всички, които отделят време за четене.
Аз като ученичка много четях. А сега имам желание, но не отделям време.
Чета само научна литература и мноооого рядко и бавно някоя и друга книга.
А и с този нет и ТВ книгите събират прах по рафтовете...
Люска, чела ли си Борис Виан? Това е отдавна търсен от мен автор, но нещо не попадам на него по сергиите.

:greeneye: :greeneye:
Няма и да го видиш - той си е висока летва!
От него имах само един сборник разкази "Човекът вълк" и не ми я върнаха заедно с един друг мой любимец - Хулио Кортасар "Междуетажие". Оттогава книги не давам!
Виж тук има някои нещица :
http://vian.hit.bg/prose.htm

Назад