Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Чудесна темичка - "Вилер" заслужава малко повече внимание.
Та по тоя повод и аз да споделя нещо. Един от любимите ми гоблени е "Вестфалската воденица".Съгласна съм, че не си заслужава боцкането върху комплектовка - менте, но се обадих в Coats България и ми казаха цена 1300лв
Ако ползвам някой близък от Германия ще бъде 411 евро.
Дайте съвет какво да правя:loveglasses:
Чудесна темичка - "Вилер" заслужава малко повече внимание.
Та по тоя повод и аз да споделя нещо. Един от любимите ми гоблени е "Вестфалската воденица".Съгласна съм, че не си заслужава боцкането върху комплектовка - менте, но се обадих в Coats България и ми казаха цена 1300лв
Ако ползвам някой близък от Германия ще бъде 411 евро.
Дайте съвет какво да правя:loveglasses:
Ако имаш познати в Германия - цената е 411.32 ЕВРО и ако те ти я донесат в куфара - излиза 823 лева. Аз поръчвах 2 други модела от сайта на ВИЛЕР и транспорта и застраховката на митница, като дойдоха беше още 30 евро.... Но пак излиза по-евтино от Коатс ! Прецени си какви пари си готова да дадеш - един 95 % дублаж с ДМЦ /с цветна схема / ти излиза 175 лева ! Ако държиш да шиеш оригинал - 823 лева!
Здравейте, търся схема на вилеров гоблен 1630-BIRKENHAIN за една приятелка, която от години е загубила и не може да си довърши гоблена. Моля ви ако някой я има да пише.
Извинявай, че се включвам, но сьм порьчвала от сайта на Вилер
http://www.wiehler-gobelin.com/-c-13.html?language=en
там твоят гоблен струва 94.20 Евро+транспорт. Изпрати им запитване за този гоблен колко ще ти е траспорта до София, БГ и те веднага ти отговарят подробно. Транспорта до Столична митница ще ти е 2-3 ЕВРО /при мен беше този порядьк/ и си го взимаш като дойде. ВИЛЕР искат предварително банков превод по тяхната сметка /естественно/, и до 10 дена го имаш гоблена. :kissyou:
На митницата имаш изненада още 30 евро и готово! Скьпичко.... според мен!![]()
нещо са те изпързаляли нашите митници :evil: няма нито ддс, нито застраховка, нито мито. още повече, че това са големи писма, които не би трябвало изобщо да се взимат от митница.
ама ДДС за европейският съюз няма. то си е включено в цената на продукта