Среща на Гоблените.com в Панагюрище

• Началник на темата Началник на темата zezata
  • Начална дата Начална дата
Захарче,
предвид че си гипсирана дали ни искаш у вас на гости - повярвай ми за секунди ще ти стане весело. Ако трябва и ще танцуваме за теб :kissyou:

Захарче, с най-голямо удоволствие бих се заела с организацията на една среща в Панагюрище. Вече виждам, че има и обидени но нямаше никаква подготовка. Всичко стана толкова бързо, че аз не вярвах, че изобщо ще се случи. Ели пристигна в къщи само след около 3 часа вече ми се обади Пепка, че са на центъра на Панагюрище. И аз докато се обличах звънях на Цеца и Ирка и тръгнахме. Но все пак не забравяйте, че в Панагюрище е била и хвърковатата чета така, че ние сме като пищови само да пукне първата пушка и ние сме готови.:clap:

И сега започвам с моите снимки. Това са два от подаръците за Пепка от Ели

Това е Гърция на Юра, мънистеното коте на Цецка /все още не е довършено/ и още едно подаръче за Пепка от Ели.

И сега започвам с моите подаръци. Имаше подаръци за всички членове на семейството ми. Просто нямам думи, милата Ели е помислила за всички, атрябва да знаете, че е страшно мил и сърцат човек и много добронамерен.

А това е моя подарък от Пепка, която беше помислила за всички "домакини" на срещата. За което и благодаря от сърце.:kissyou:

за срещата

:clap::kissyou:момичета прекрасна среща сте си направили,Ели ми разказа по телефона за впечатленията :flower:а като гледам снимките ви се радвам на емоциите:D:kissyou:

Благодаря!!!

Мили момичета,извинявам се ,че чак сега пиша във фирума,но имах проблеми с НЕТА в БГ.Благодаря ви от цялото си сърце за приятната изненада,която ми бяхте устройли-радвам се,че имах удоволствието да се запозная с всички вас присъствали на срещата в Панагюрище.Заредихте ме с много положителна енергия и съжалявам,че трябваше да се разделим толкова бързо,На всички ви хиляди поздрави и безброй :kissyou::kissyou::kissyou:от мен и Испания.Надявам се да имам повече време за форума и да разгледам всичко,което съм пропуснала за престоя си в България.

Браво момичета , за хубавата среща.Толкова сте лъчезарни всички!А малкият гобленар е чаровен!:clap:

Лари, благодаря за комплимента към малкия гобленар, ще му предам:kissyou: Ели, със сигурност ще намериш време да разгледаш форума, а ние ще броим дните до следващото лято само да сме здрави. :kissyou:

среща

Само набързо да кажа, че днес имаше среща в Панагюрище.
Мили момичета, много благодаря за хубавия следобед!!!
Пускам сега само едната снимка, а утре като се намеря с малко време, ще снимам моите подаръци и ще покажа и другите снимки от днес :kissyou::kissyou::kissyou:

Eто ни и нас четворка с гарнитура, но гарнитурата ни беше на двора тъгуваща по излетялият балон. Срещата беше напълно импровизирана, но много приятна и зареждаща ни с невероятни емоции. А имаше и много подаръци. Нали се срещаме два пъти в годината и то когато Катя си дойде. Запозна ни и с новостите по софийските гобленарски магазини. Чакам националната среща в София с нетърпение да се развихря из магазините, че още от сега си събирам парички. :D
това ми е подаракът от Ирка, символизиращ децата живеещи под майчиното крило.

а тази изненада ми я поднесе Ради. Гоблена го е боцкала цяла нощ, а пък това което стърчи от глинената купичка е Велинградска писалка за рисуване на яйца. Гледам да я снимам бързо, че сега започвам да ги бойдисвам и ще рисувам с нея да я пробвам.

Христос воскресе!
А аз както винаги си носех апарата но си остана в чантата и ще чакам снимките на останалите момичета. Срещата беше много, много зареждаща и приятна. Точно на разпети петък спретната набързо но с много емоции и приятни изживявания. Благодаря на Цецка, че се обади да се видим, на Катето, че дойде на Ирка, че се включи веднага. С една дума на всички за невероятното изживяване.А аз и днес съм на работа и няма как да снимам но ще се реванширам :kissyou:

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!!!
Срещата беше много приятна и изпълнена с много емоции. Разговорихме се на по кафе, споделихме кои какво шие и се посмяхме. Ради ме изненада със страхотен гоблен графика, Цека с много сладко калено пиленце, а Катето подари на децата ми по една чантичка с шоколадови яйчица и зайчета, както и по едно великденско яйце за украса, те веднага намериха място във великденската кошница. Благодаря ви момичета за приятните емоции!

Последно редактирано:
Назад