моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата brambi70
  • Начална дата Начална дата
здравейте всички -реших да ви покажа и моите гоблени ,за сега са ми само тези,

...

здравейте,новото ми гобленче снощи го завърших
attachment.php

Чуден гоблен си ушила:clap::clap::clap:
Схемата от списание "Галерия Бродерия" ли е или готова комплектовка:confused:
Много стилен е станал :thumbup:

схемата е от галерия-бродерия ,но на картинката изглежда много по хубаво,има и леки разминавания-но все пак се получи:confused:

Страхотна е новата ти придобивка .Много ми харесва чудесни гоблени си сътворила Браво:flowerlove::clap::kissyou:

Brambi, тази красавица "гобленче" ли я наричаш?!
Прекрасна е творбата ти:clap: Както и всички други от колекцията ти.
А на скоростта ти само мога да завиждам:(

:clap::clap::clap:
Всички гобленчета са много красиви.И както виждам непрекъснато се множат.Поздравления.

благодаря за милите думи,но да не забравяме че и вия много сте ми помагали с вашите съвети:kissyou:

Браво на теб, аз също го шия в момента но по труден не съм шила, а шия повече от 20 години.Завиждам ти за търпението, но си заслужава нали.:clap::clap::clap:

Толкова е изразителен, нямам думи, една истинска полярна приказка :clap::clap::clap:

:clap:Чудя се за Хъскито моята схема и моят подбор на цветове ли използва.Иначе много добре се е получил.Поздравления!:kissyou:

Браво! И аз много отдавна съм му хвърлила око, но все нещо става и не го започвам. Моля те, кажи по коя схема си го шила (от списание "Галерия бродерия" или на Рогоблен) и с какви конци!
За резултата - огромно БРАВО :kissyou:

:clap: Страхотен е станал последния ти гоблен.И аз съм му хвърлила око, но размерът му доста ме плаши:gipsy:

Браво! И аз много отдавна съм му хвърлила око, но все нещо става и не го започвам. Моля те, кажи по коя схема си го шила (от списание "Галерия бродерия" или на Рогоблен) и с какви конци!
За резултата - огромно БРАВО :kissyou:[/qu гоблена е шит по схема дадена ми от Сончето-sanita

Назад