Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата mimiko
  • Начална дата Начална дата
:flowerlove: благодаря ви от сърце, а и новият им притежател страшно ги хареса.
А ето и новото, което уших- преди година си я харесах, но чак сега и дойде реда:idea:

Нямам търпение да покажа последното си гобленче на Вервако . Все още неизпрано и недовършено- остана бялото на струните. За пръв път ми е да импровизирам с цветове, затова не ме съдете строго:greeneye:. Приемам критики, но повече не ми се разшива:smokin:

Другарчето от коледната игра си получи подаръчето и показвам какво сътворих. Бискорното ми е за първи път, но мисля че се получи добре

Благодарности и :kissyou:via_1313 за схемата на часовника, то не било чак толкова трудно сглобяването

Последно редактирано от модератор:
Да сложа и подаръчето за Ния, че скоро не се очертава нищо ново:confused:

Тъй като забравих да го снимам ползвам снимката на Ния

А doris не може така,тази вечер казаха че в Шумен имало най-много пушачки и който ходи прихваща:D
syzi няма проблем:kissyou:

Изобщо не си го помисляй!:D Ще застана на стълбичката на вагона и който не си предаде цигарите –остава във Варна!:D

Ей маце, голям зевзек си:D
А сега да ви покажа една възглавничка започната миналото лято , но сега ме хвана музата да я завърша:idea:

Възглавничката ти е като жива.:clap:Чудесна композиция на снимката,за да изглежда така. :idea:Няма спор ,не само гобленарка,но и фотографка.:clap:Поздравления!:loveglasses:

Назад