Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата mimiko
  • Начална дата Начална дата
Разкошно изглеждат четирите заедно!
Много са красиви!:clap:
А за снимките не се притеснявай, повечето от нас сме едни "майстори-фотографи". Но за това пък не ни липсва въображение да си ги представяме!:idea:

:clap:Страшно много ми харесаха йероглифите:loveglasses: Много стилни и оригинални:kissyou:

Никога не съм се впечатлявала от йероглифите, вероятно защото не знам какво означават, но твоите определено ме впечатлиха, браво, разкошни са дори и да не знам какво означават много ми харесват :clap:

Аз съм хвърлила око на PANNA/на черната панама/,но и от твоите съм много впечатлена.И да не знам значението пак много си ги харесвам йероглифите .

Благодаря ви момичета :kissyou: заслугата за тях е на Nelia, видях ги в нейната страничка и очите ми изтекоха по тях :loveglasses:
А значениета по реда на показване е - пролетна градина, искреност, утро и живот
matcata радвам се, че пак си на линия :kissyou:

Мими много ми харесаха тези ироглифи.Много красота блика от тях.Браво.:clap::clap::clap:

Ето и от мен едно голямо :clap: за твоите красиви йероглифи, страхотни са.

:kissyou:

Макове и слънчогледи - любимите ми цветя, събрани заедно. Може ли малко повече инфо за гоблена и ако не те затруднявам, би ли споделила схемата? А гоблена е повече от прекрасен. :clap::clap::clap:

tsvety, veneta_az, decor радвам се че ви харесва. Гоблена е на Чудесная игла, veneta_az предполагам че не е много спешно ,че е готов комплект и не съм сканирала схемата и номерата на конците не съм оправила Като я сканирам ще ти я изпратя:idea:.

Не е спешно, благодаря предварително и мъничко ти завиждам за тази красота.

Назад