dudka_85 27 Септември 2012 #21 Страхотен гоблен.Може ли малко информация-ня коя фирма е,на каква панама,какъв бод.Гоблени с животинска тематика много ми допадат!
Страхотен гоблен.Може ли малко информация-ня коя фирма е,на каква панама,какъв бод.Гоблени с животинска тематика много ми допадат!
mirastiv Гобленар 27 Септември 2012 #23 Много е хубав- аз в момента съшо съм на африканска вълна и шия такъв- много ми харесва. Страхотен избор!
Много е хубав- аз в момента съшо съм на африканска вълна и шия такъв- много ми харесва. Страхотен избор!
pepina_p Гобленар 18 Август 2013 #26 Този гоблен изглежда доста сложен за изработка, с много цветове!!!:loveglasses: Поздравления!!!:clap:
Този гоблен изглежда доста сложен за изработка, с много цветове!!!:loveglasses: Поздравления!!!:clap:
Jana_jj 18 Август 2013 #27 Поздравления за прекрасната ти колекция и особени овации за принцесата :clap::clap::clap:
BIBETO 19 Август 2013 #28 Добре, че това ти е "скромното" творчество!!!! Поздравления!:clap::clap::clap:
m_rija 21 Август 2013 #30 Принцесата е страхотна и изглежда много трудна! Браво и да ти е честита! :clap: :clap: :kissyou: