P passios 16 Юли 2009 #4 Това е най-новотп, което уших. Уших го за именния ден на майка ми на 15 август, малко рано го приключих, но нищо.
Това е най-новотп, което уших. Уших го за именния ден на майка ми на 15 август, малко рано го приключих, но нищо.
slasch 4 Февруари 2010 #9 Страхотни са и двата гоблена :clap::clap: И рамката пасва идеално - Браво!:loveglasses:
Triana` Гобленар 11 Февруари 2010 #11 :clap:Прекрасни са ,желая ти да ушиеш още много красоти за им се радваме :kissyou:
zezata Гобленар 12 Февруари 2010 #15 Направо очите ми останаха във воденицата. Доста си се борила с този чершаф, но браво станала е повече от прекрасна. :clap:
Направо очите ми останаха във воденицата. Доста си се борила с този чершаф, но браво станала е повече от прекрасна. :clap:
lililina 13 Февруари 2010 #16 Много хубава е станала воденицата.Направо грее. А за слънчогледите нямам думи. Сега съм още на лилиите, но щом ги приключа ще попълна комплекта със слънчогледите. Поздравления.:clap::clap::clap:
Много хубава е станала воденицата.Направо грее. А за слънчогледите нямам думи. Сега съм още на лилиите, но щом ги приключа ще попълна комплекта със слънчогледите. Поздравления.:clap::clap::clap: