относно Милена-стил

• Началник на темата Началник на темата sneji
  • Начална дата Начална дата
Nana каза:
Преди месец моя позната си купи гоблен - пейзаж на Милена стил. Чилетата бяха с етикети Пъпетс, бяха махнати вторите етикети с номерата.

Igli4ka каза:
Скоро не бях влизала в магазините за гоблени....и за нещастие днес направих това. И повярвайте ми бях изумена :shock: ....Половината от моделите на Милена стил се оказаха крадени....моделите , които си разменяме по интренет тази фирма ги предлага за продаване .... :yes:

С унгарски или не, Милаена Стил троши пари със свалени схеми от интернет и "пригодени" за бг пазар, т.е. махнат контурен бод или френски възел тук там :evil:

Моята окомплектовка на Пътя към църквата е с доста цели чилета ,но не намерих никакъв етикет вътре,ни с номер,ни без номер.И напълно съм сигурна,че не са пупетц-ЛЪЖАТ.Не шия за първи път пупетц.

не лъжат.
Както ви каза г-жа Нецова, получават ги на конуси. Никога качеството не е същото. И те не са виновни, просто живеем в България.
Освен това хората са любезни и винаги приемат рекламации. В това отношение са много коректни.

:cool: Zdraveite :!:
Az sam 6ila na MILENA STIL gobleni . Na "Lunna zima" naprimer ne mi stignaha koncite za polovinata cvetove. Imam i drugi u6iti gobleni s koito niamah problemi. Shemite im sa mnogo lesni za raz4itane.

Измамници,мошенници и фирми-фонтоми

:? Като се зачетох във вашето събеседване и се сетех,че моята приятелка завърши "Трявна "преди половин год.може би и ми го показа. Имаше разлика в цветовата гама -покрива беше с много по-ярки цветове,спрямо всичко останало.Изглеждаше малко неестествено.

Милена

Аз също съм шила комплектовки на Милена стил. Конците винаги са ми стигали и с такъв проблем не съм се сблъсквала, но с лоша панама и леко разминаване на цветовете да, но само в някои случаи. Общо взето ни са лоши като за начинаещ например. :?

Прочетох написаното. :? Различни хора сме и затова мненията са различни. Имам готови Холандската воденица , Коне в реката и Апостоловата градина на Милена стил. Сега шия Мостар на същата фирма и - всички , които са ги видяли са ги харесали - на мен също , конци ми останаха достатъчно , не съм купувал. Но да споделя със всички вас , че когато купувам Puppets винаги има разминаване в цвета - един и същи номер , но с разлика - може да е малка , но я има.Затова от всеки цвят , когато си комплектовам гоблен сам - купувам наведнъж нужния брой чилета , за да са от една партида - там където е номера отгоре има партиден номер - гледам да съвпада и така нямам проблеми. Купих си и Пътят към църквата на Милена стил , видях го ушит и много ми хареса.

Здравейте, относно гоблените на Милена -стил мога да кажа, че съм шила два малки и то с различни видове конци. Доста сполучливи станаха, от конците ми останаха почти половината и цветовете са добре съчетани. Преди години си купих на някаква измислена фирма "Сикстинската мадона"и няма да ви казвам какво се получи...смених почти всички цветове постепенно, докато намеря подходящите най-близки до оригинала цветове минаха месеци...с триста зора си намерих оригинална схема и т.н. вече май не се доверявам на никакви такива фирми. Мечтая да си купя оригинален вилеров гоблен ... :cry: :(

Ако някой се интересува от този гоблен имам почти всички номера на конци, но схемата е в ужасен вид и немога да я предоставя. Сега шия Мадона де ла Седия...не е като оригинала, но то няма начин цветовете на лицата да са същите...

В момента шия "Момичето с шапката" на ТПК "Заря" - София и съм ужасена. Ръцете на девойката изглеждат ужасно дебели, а тя е с бледо лице и тъмно кафяви бузки!Снощи разших доста, а довечера съм намислила да си купя няколко чилета розовеещи конци, и да продължа!Пожелайте ми успех!!!

В момента шия "Момичето с шапката" на ТПК "Заря" - София и съм ужасена. Ръцете на девойката изглеждат ужасно дебели, а тя е с бледо лице и тъмно кафяви бузки!Снощи разших доста, а довечера съм намислила да си купя няколко чилета розовеещи конци, и да продължа!Пожелайте ми успех!!!

rumi26 каза:

Аууу това е много неприятна ситуация, искринно се надявам да го оправиш и всичко да е наред :thumbup:

Благодаря ви много!Снощи до 12 часа разшивах, а тази сутрин започнах с новата комбинация!май се получава!Поне изглежда по-красиво!

Благодаря ви много!Снощи до 12 часа разшивах, а тази сутрин започнах с новата комбинация!май се получава!Поне изглежда по-красиво!

Здравейте и от мен! Честно казано аз харесвам гоблените на Милена стил, "Иисус чука на вратата" е тяхна разработка. Нямах проблем нито със схемите, нито с конците. Но никога веце няма да си купя гоблен на "Заря" - София. "Малката фрегата" е тяхна и просто бях потресена, като видях крайния резултат. И за да се разочаровам още повече го сравних с вилеров модел! Приплаками се, но нямаше какво да направя, вече го бях ушила. Както казват старите хора - вече имам обица на ухото!
Комплектовките, които аз съм си ги правила - "Денят", "Нощта", "Воденицата", "Снежното градче" и "Милничката" станаха сполучливи, но нали аз съм си ги правила! [:]

милена стил

Чесно да ви кажа аз имам 3 гоблена на Милена стил: Старото мостче, Коне в реката(Тях вече съм ги ушила и съм доволна) Сиси и Исус чука на вратата (Който шия в момента и досега нямам проблем нито с конците нито с панамата)
Винаги съм си купувала комплектовките им от големи и вдъхващи доверие магазини (Мистър Гоблен пр. понеже съм от Пловдив), панамата винаги е разграфена и то точно, концита са ми стигали, а относно това че някой споделят че им се късат конци аз не го разбирам. Шила съм с пупетц, анхор, ариадна и дмц и никога не ми се е късал конец :no: . Попринцип когато купувате гоблен на Милена стил на схемата и панамата трябва да има един червен номер който доказва че комплектовката е оригинална(макар че нямам представа как биха допуснали някой конкурент да злоупотребява с името им). Радвам се че има фирми като Милена стил, защото тяхните комплектовки са с добро качество и на достъпна цена.

Горното мнение е базирано на личния ми опит и не ангажира никой.

:lady: Аз имам няколко ушити гоблена на Милена стил и съм много доволна.[/quote][/url]

ЗА "МИЛЕНА СТИЛ"

:hello:
АЗ ИМАМ УШИТИ ДВА ТЕХНИ ГОБЛЕНА "ДИВИ КОНЕ"И "МОМИЧЕ С КУЧЕ" И СЪМ МНОГО ДОВОЛНА.

:yes: И аз съм много доволна от гоблените на Милена стил :!: Почти всичките ми гоблени са техни, а последният - Мадам Помпадур стана страхотен :lady: и няма нищо общо с този, който видях някъде из форума. :rezando: този на когото беше, но той не е виновен, явно фирмата не става. Още веднъж :angel:

Назад