Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
В момента бродирам техен гоблен и като прочетох темата леко започвам да се плаша.
Сядаш да сътвориш нещо красиво - и хоп, на този, на който си гласувал доверие - порти те. Особено за тези, които сега започват това може само да ги разочарова.
Не мисля , че грешка , защото е променена гамата на цветовете - не сгрешен един конец.За грешка по-скоро ще приема недостига на конец , отколкото смяна на цяла гама .То всъщност си е чисто недоглеждане, немарливост на производителя. Аз съм много далеч от мнението, че някой производител умишлено би направил подобна комплектовка. Така разваля имиджа си.Това е грешка и затова трябва да може да се прави рекламация. Четох в този форум, че на някой не му бяха достигнали конци в комплектовки на Пермин и фирмата, от която са го закупили са им пратили допълнително. Дори мисля, че в сайта на Коутс има такава подобна уговорка.
Моите четери гоблена са комплектовки на "Милена стил"/може да ги видите/ и в момента шия също техен гоблен.До сега не съм имала проблем със схемите. Конците ми стигат и остават,и са със етикет ,на който пише puppets.Единствения недостатък който открих е ,че кафявото на първия ми гоблен беше с по-тънка нишка.Доволна съм и от цената ми.