zezata
Гобленар
BaMbIto каквото пожелаеш. Може и малки минита да направиш те ти пращат рамките и си ги рамкираш сама. Ако искаш може и картички. За каквото имаш време и желание.за В.Т. ние какво трябва да предоставим?
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
BaMbIto каквото пожелаеш. Може и малки минита да направиш те ти пращат рамките и си ги рамкираш сама. Ако искаш може и картички. За каквото имаш време и желание.за В.Т. ние какво трябва да предоставим?
за В.Т. ние какво трябва да предоставим?
Родителите на момиченцето,за което се събираха парите,успяха някак сами да се справят.След което Орхан намери друго едно момче-3 деца са,когато той се ражда сляп баща му ги изоставя.За да отиде на операция при Мулдашев обаче трябва баща му да се подпише,а той не желае да направи това.
Парите са преведени по сметката на фондацията на Орхан и доколкото знам все още стоят там.
Вариант е,евентуално тези пари да бъдат дарени в училище за слепи деца.Или пък да дочакаме онзи баща да даде заветния подпис и момчето да замине.
Това е положението към момента.
Направо дай адрес да пращаме по нещо! Понякога въпросът не е само финансов-с базара ще привлечете повече хора към проблема, а и тези, които трудно откъсват левче от сърцето си и го правят само за очи ще са сигурни, че получават "нещо" във вид на сувенир с/у дарението си! Дано успеете да помогнете повече. Аз мисля да пусна малко картички като тези:
http://skorpions.snimka.bg/experiment/kartichki-izonit.464227