Малко, но от сърце!

• Началник на темата Началник на темата shaton
  • Начална дата Начална дата
ЧЕСТИТА НОВАТА 2011 ГОДИНА!

ЧНГ 2011! НЕКА ДА Е ПО-СПОКОЙНА И ХАРМОНИЧНА КАКТО ОБЕЩАВА ДА БЪДЕ МЕТАЛНИЯ ЗАЕК!!! :flowerlove:
Направих си ретроспекция на завършените работи през 2010 г. - годината на металния ТИГЪР, която както се вижда при мен беше доста плодотворна: общо 3 гоблена и 7 мъника! Е, да си пожелаем добър старт през новата и много, много здраве... :clap::D

изключителна работа си свършила, Маре, :clap::clap::clap:

аз като се замисля, май само мъници имам тази тигърска година :D.

Не се помайвай, а показвай готовите рози :kissyou:
Едно пиленце ми каза, че са станали страхотни!:smokin:

Не се помайвай, а показвай готовите рози :kissyou:
Едно пиленце ми каза, че са станали страхотни!:smokin:

Хихи, да мила готови са, ала почти! Не съм ушила целия контур, после ще ги нося за рамка и тогава ще се хваля.. Много ги забавих, обаче така се случи...

:gipsy::clap:
Браво! Така и предполагах, затова те бъзнах.
Покажи ги, та и аз да се стегна и да завърша лалетата.:kissyou:

Готова съм с тази серия. Предстои да завърша Кандамара и се засилвам на детска тематика, че съм планувала вече два! Те хората са казали: Бързай бавно, та и аз с такова темпо се движа... хаха, важното е план да има :D
Ето ги:
Tulip Trio and White Roses
The Gold Collection by Dimensions, designed by Igor Levashov
панама Аида 14, конци ДМЦ, 1:1, гобленов бод

И двата са прекрасни!!!! И с рамките още по-хубави! :) Браво, очите ми останаха по тях :clap::clap::kissyou:

И тук да кажа, че са станали страхотни розите. А двата един до друг са стил и красота!:clap::kissyou:

Разкошни са,а като знам как се шие контур след 1:1си представям как си се измъчила.

Romantic Floral

Здравейте на всички във форума! След няколко години без завършен гоблен дойде време да се похваля с рамкираната ми творба Romantic Floral, Dimensions, designed by Lena Liu.

Последно редактирано:
Назад