Моят експеримент с конци Rosace

• Началник на темата Началник на темата Val4e
  • Начална дата Начална дата
Да допълня Tooth, за жалост вечер работят само до 18 часа!

Та за да се напазура там, трябва да се бяга от работа!:(

А защо непременно да е така, както всеки би си помислил? Аз имам приятелка, която живее в Италия и според нея 90 % от това, което се продава там е от Китай. Само че е по-скъпо отколкото същото в България.
Да производството наистина може да е от Китай но има различни категории едната е за Западна Европа/там работят най добрите им работници/ а другата категория е за нас понеже ние не сме платежоспособни нищо че вече сме "Европейци"колкото и да е жалко :(.

моят съпруг ми донеси от Китай три гобленчета готова комплектовка уших ги изпрахги не са се променили във вашите творби може да ги видите става въпрос за трите бонзаи:kissyou:

Да производството наистина може да е от Китай но има различни категории едната е за Западна Европа/там работят най добрите им работници/ а другата категория е за нас понеже ние не сме платежоспособни нищо че вече сме "Европейци"колкото и да е жалко :(.

За съжеление Венито е права,има стока произведена в Китай и по качество е по- голямо от оригинала а и цената къде е по- голяма но в България невярвам някога да я внесат несме платежо способни да си позволим да си я купим.Жалко но е факт.........:(

Последното, което чух, е че при нас в Стара Загора ДМЦ-то е от Турция. За другите градове не знам. Не е Китай, но, уви, не е и Франция. :(

Не зная дали е турско,но пък и никъде не пише че е произведено "за страни извън европейския съюз" .Пише "made in France",ама иди вярвай.

Да напиша и за моя опит с тези конци - почти всички, които съм пробвала съвпадат с ДМС, но .... до тук при 435; 436 и 775 имаше видимо отклонение, така че не е добре да се започва с едните и да се довършва с другите. По-стръхави са, но това се решава с 1 кърпичка с омекотител, за сметка на това са здрави и на мен поне не са ми пуснали. Ще ги използвам и в бъдеще, особено ако ДМС-то продължи да скача

изчетох цялата тема и останах с впечатление ,че от тези конци rosace сте доволни.има ли някой скоро пак да е купувал от тях и какво му е мнението ако вече ги е ползвал.евентуално смятам да си поръчам по интернет от фирма шехерезада,че при нас дмц е 1лв за чиле.

Здравейте, момичета! Нова съм във форума, но и аз прочетох за тези конци "Росаче" и тъкмо се чудех дали да ги заменя със скъпото ДМС. А и нямам каталог на тези конци.

Назад