NIA Модератор 22 Май 2010 #21 По молба на Диди да покажа последните и готови гоблени. Снимките не са от най-добрите,за съжаление.
Didi-Aksakovo 17 Август 2010 #22 Показвам на мама ръстомера, който уши за моето момченце по схема на Ния!
Didi-Aksakovo 17 Август 2010 #23 Това е книжката, която отново е подарък за моя син и отново е по идея и схема на Ния!
Didi-Aksakovo 23 Август 2010 #25 Показвам още 3 мини гобленчета на мама. Комплектовката на Фара е подарък от hrisipisi, а кошничката с теменужки е подарък от Doris!
Показвам още 3 мини гобленчета на мама. Комплектовката на Фара е подарък от hrisipisi, а кошничката с теменужки е подарък от Doris!
Didi-Aksakovo 1 Март 2011 #28 Ирисите на Ван Гог - последният гоблен ушит от мама - отново подарък за мен за 8-ми март
E elka_dobreva 1 Март 2011 #29 Очарована съм от колекцията ти, Диде! Нямам думи :clap: :clap: :clap: Страхотна колекция!!!
rosicaemilova 2 Март 2011 #30 Още 3 гоблена и стават 100 на брой показаните в тази темичка.Аз реших да ги преброя,защото се зачудих дали има записан рекорд по ушити гоблени в книгата на Гинес.:clap:Поздравления!Възхитена съм!
Още 3 гоблена и стават 100 на брой показаните в тази темичка.Аз реших да ги преброя,защото се зачудих дали има записан рекорд по ушити гоблени в книгата на Гинес.:clap:Поздравления!Възхитена съм!
batika 15 Март 2011 #32 Днес разгледах темата и нямам думи,за голямата ,разнообразна и прекрасна колоекция! :clap::clap::clap: Спорна работа:kissyou:
Днес разгледах темата и нямам думи,за голямата ,разнообразна и прекрасна колоекция! :clap::clap::clap: Спорна работа:kissyou:
delhina Гобленар 12 Април 2011 #35 Последния ти гоблен много ме впечатли,страхотен е!Браво!:clap::clap::clap:Защо обаче не го видях на срещата??
Последния ти гоблен много ме впечатли,страхотен е!Браво!:clap::clap::clap:Защо обаче не го видях на срещата??
megim Гобленар 13 Април 2011 #36 Малко еротика никога не е излишна, браво, интересно попълнение :idea:
pepikv 8 Юни 2011 #39 За първи път попадам тук, в тази страничка.Страхотна колекция-богата и много разнообразна! :clap::clap::clap:
За първи път попадам тук, в тази страничка.Страхотна колекция-богата и много разнообразна! :clap::clap::clap: