етапите на rositsa

• Началник на темата Началник на темата rositsa
  • Начална дата Начална дата

rositsa

Гобленар
Реших се да Ви покажа кокво шия в момента

Последно редактирано от модератор:
Започнах 70.486 на VERVACO.
Качвам го в етапите понеже не е толкова лесен като последните които уших на тази фирма , а и не съм го виждала ушит досега . От пръв поглед ме грабна както се казва , пък да видим какво ще излезе. Схемата ми е пренабрана , за което благодаря на Пенка Цольова.

Първото засега етапче.

Последно редактирано:
Отново прекрасен избор!:clap: Ах, как ми харесват тези поредици на Vervaco с прозорци, врати, стълби, велосипеди, колички и много цветя... Приказни са! :loveglasses:Много ми се иска и аз да ушия нещо подобно, но сигурно няма да е скоро. Затова пък ще следя работата ти с огромен интерес!:idea:

Схемата ми е пренабрана , за което благодаря на Пенка Цольова.
Леле........ така се стреснах:gipsy: като си прочетох името. Прозвуча ми като " Издирва се":D Така съм свикнала с никовете във форума, че доката зацепя че моето име се споменава............
Роси, аз шия само от пренабрани схеми на Фервако и досега не съм имала проблеми. Надявам се да не съм те подвела. За сега се оформя красиво!!!:loveglasses:

Много е хубав гоблена.И аз съм фен на тази фирма,имам един техен ушит,и няколко с принтирани схеми(чакат си реда):idea:
Ще следя с интерес етапчетата ти.

Новото ми етапче
приятен за шиене е и този ,както и всички останали на VERVACO , но за съжаление имах доста ангажименти и не ших достатъчно през почивните дни , а и малко ще го зарежа за да обърна внимание на великденското си другарче .

Супер свежо!!!:loveglasses: Супер бързо!!!:clap: Направо всичко е супер!!!:kissyou:

:clap::clap::clap:Какво ти етапче, то си е почти готово! Искрено се възхищавам на темповете ти на шиене. :loveglasses:И така се влюбих в това Vervaco, че вече съм го причислила към плановете си!

браво

:kissyou:Роси,както винаги изборът ти на гоблен е прекрасен и стилен, а това етапче което си изработила до тук става много красиво:kissyou:

Това ми е новото начинание , от една година чака да го започна . Спряла съм се на него , понеже смятам ,че че си подхожда с вилеровият ловец , който го имам ушит .
300 х 320 бода , което ще рече 960 квадрадчета , шия го на Айда 14 , по същият начин както слънчогледите по - горе , етапче от другата седмица .:kissyou:

Последно редактирано:
Първият ми етап от "Коне пред вратата"

Последно редактирано:
Роси, поздравления за невероятния избор! Дай малко инфо за тази красота - готова комплектовка ли е, какви са конците, колко голям ще стане, става изключително красиво като за начало :clap::clap: Ще чакам с нетърпение следващите "епизоди" :D:kissyou:

Много подходящ гоблен за другарче, ама още повече ми харесва скоростта ти на шиене , нямаш спирка :clap: :clap::clap:

Според мен си е цяло етапище, но няма да споря :gipsy:
Резултатът до тук е чудесен

Назад