"Ириси" - Ван Гог

• Началник на темата Началник на темата rostso
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви от сърце момичета! :kissyou:

Радвам се, че Кучу спечели още сърца! (освен моето)

rodich, конците са 100% акрил.

kanarche, ще работя усърдно и по ирисите! Обещавам!

Хей, какво става с"ИРИСИТЕ"?Много ми харесва тази картина от Ван Гог и ще се радвам да я видя като гоблен !Наистина ли схемата е от списание "Галерия бродерия"?Би ли споделила с нас от кой брой е схемата!Надявам се скоро да покажеш етапче!

Здравейте!

Срам, не срам - след дълга почивка ето до къде го докарах.
Допълзях до най-близкия ъгъл. Голма шарания, голямо нещо! Дано все още да ви харесва.

mi6o, схемата е от сп. "Галерия Бродерия", януари 2007.

Последно редактирано:
Може да е шарения но се получава много красиво,цветовете хем преливат,хем е шаренко:clap::clap::clap:

Много е разкошен тоя гоблен ..... цветовете са страхотни представям си какво е на живо. Пожелавам ти успех скоро да покажеш нов етап :kissyou:

Картинките са закачени през radikal.ru. Явно в момента сайта нещо не работи...... Може би утре.....:( Ама, че късмет.... точно сега ли намери да се скапа....:cry:

Ех.. с голяма мъка върви тоя гоблен, но и аз не се отказвам.....

http://rostso.mylivepage.com/image/1785/22614

Ето тук сложих една снимка.

Последно редактирано:
Благодаря за хубавите и мили думи! Много ме зардваха!

Наистина ценя мнението ви!

О, rostso , прекрасно се получава!:clap::clap:
Толкова добре изглежда, че ми се харесва повече дори и от картината.
Не напразно битува мнение, че гоблените по оригинални картини не са репродукции, а трябва да се разглеждат като самостоятелно собствено изкуство. Поздравления.:kissyou:

Роси,ще стане страхотен гоблен:clap:по-хубаво се получава от картинката.А на мен ми липсва Куч:(,къде го попиля или вече е готов:kissyou:

:( Мине се, не мине и някой ме попита какво става с тези ириси.... И аз, от срам, пошийвам по малко.....

Та да докладвам - със зор и мъка съм го докарала до тук

(до кривата круша, но някоя година току-виж го докарам до рамка)

Последно редактирано:
Страхотно се получава до тук гоблена, цветно и красиво. Ще чакам следващото етапче.

Поздрави :kissyou:

Назад