Обсъждане на схеми и гоблени

• Началник на темата Началник на темата Val4e
  • Начална дата Начална дата
номерата ги нямам но това може би ще ти е в полза

http://elvi40.gallery.ru/watch?ph=biBh-cfha4

благодаря аз това го имам но ми трябваше по принцип на пермин как от имената да се направи ключ с номера по точно кои имена отговарят на имената на дмс- тези които знаят езици може би ще кажат :confused:

момичета как да си направя ключ на този речмин 57-6596 по тези имена ?

1. Тъмно бордо
2. Светло зелено
3. Зелено
4. Тъмно зелено
5. Светло жълто-зелено
6. Жълто-зелено
7. тъмно жълто-зелено
8. Светло люляково
9. Люляково
10. Кафяво

До тук с езиците - нагласяй! :D:kissyou:

Здравейте, искам да ушия това гобленче, пратено ми от Марияна от Пловдив , принтнах си го,но се оказа,че нямам номерата на конците..Някой може ли да ми помогне? Валчето ми прати подобно, с легенда, с номера на конци,но не е същото,като се загледах по схемите..имат разлика.
Та, някой има ли номерата на конците за това гобленче или да принтирам това на Валчето?

молба за разяснение

Имам молба ,ако някой е шил тази графика да сподели на каква панама, с кръстче или гобленов бод и 1:1 или 1:4 .
На аида14 ми се струва много голяма-36-54 ,а на българска неразграфена -24-36 сякаш е много дребна.
Благодаря предварително за отделеното време!

Имам молба ,ако някой е шил тази графика да сподели на каква панама, с кръстче или гобленов бод и 1:1 или 1:4 .
На аида14 ми се струва много голяма-36-54 ,а на българска неразграфена -24-36 сякаш е много дребна.

Ших я на бяла българска неразграфена панама, 1:1. Става идеална като размер. Като оставиш и повече въздух между бродерията и рамката, изобщо не е малка.

http://www.goblenite.org/showthread.php?t=8165&page=6

Последно редактирано:

Ще следя и аз,че и на мен ми е в плановете тази графика..:D

Ших я на бяла българска неразграфена панама, 1:1. Става идеална като размер. Като оставиш и повече въздух между бродерията и рамката, изобщо не е малка.

http://www.goblenite.org/showthread.php?t=8165&page=6

Благодаря! А бода на българската панама предполагам е гобленов?

kak se brodira

Momi4eta nyakoy brodiral li e tazi grafika? S kolko nişki i skakıv bod se brodira? İskam da izpolzvam obiknobena byala bılgarska panama. Molya za pomost:-|
attachment.php

Може да бродираш с кръстче ,ако панамата е тип Аида. На неразграфена бяла гоблен панама може гоблен бод 1на 1 или 1към 4. Зависи колко голямо искаш да го направиш.
Все пак правилата във форума са да се пише на кирилица,а ако не ти е възможно ,поне едно извинение.:idea:Успех!:greeneye:

Аз имам бяла българска панама 16 каунта.С какъв бод и с колко нишки ще бродираш зависи от размера на панамата.
Ако е 14,16,18 каунта-с кръстчета,ако е 22- 1:1 или 1:4.Но има варианти още-зависи какви са ти предпочитанията

Романтиката на Нова слобода

Аз имам питане към тези, които вече шиха тази романтика на Нова слобода. Понеже и аз ще го почвам, но се чудя как да шия кръстчетата. По принцип си шия кръстче до кръстче, а не първо в едната посока няколко и после да връщам. Дано ме разбрахте. Та искам да питам дали ще ми стигнат конците?

Назад