ВТОРА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Готови сме Манка,:D даже след час ,да рече господ, потегляме .Лек път на всички и по живо по здраво.Добра стига!:kissyou::loveglasses:Ще попеем и ще се повеселим:idea:

Аз...:idea: нямам думи,перфектна организация:thumbup: Поздрави към организаторите за това прекрасно събитие :flowerlove:
Жалко,че бях за много кратко

Изгубих си думите,но ще кажа,че бяхте превъзходни домакини ,момичета:clap::clap:Хич не ми се тръгваше,но все пак понякога сме зависими от хората около нас,а и те от нас:DКрасотата, която творим,нека да е винаги с нас -в сърцето ,душата, ръцете и да бъдете винаги така възторжени ,вдъхновени , благородни и ентусиазмът не ви напуска!:kissyou::loveglasses: Живот и здраве на другата среща -ще изпълня обещаниего си -да пея.

Убедена съм, че всички сте прекарали чудесно! :idea:Много се радвам и с нетърление очаквам да видя снимки, за да изживея вашите вълнения :kissyou:

:kissyou: Благодаря Ви момичета за перфектната организация, нямам думи, беше страхотно, БЛАГОДАРЯ ВИ!!!! Тези които пропуснаха може само да съжаляват, остава си за тяхна сметка :D

Аз съм една от тези който пропуснаха срещата и наистина съжалявам!:(
Очаквам да видя снимките с голямо нетърпение!:kissyou:

Благодаря и аз за хубавото посрещане ,прекарах много приятно и сега съм готова да разказвам на всички приятели и колеги и да им показвам снимки, няма да пропусна утре да си купя и вестник!За всички :kissyou:

Я споделете моля, в кой вестник да търсим инфо?

:confused:Снимаха от телевизия Варна http://www.tvvarna.info/index.php?action=gradut , казаха 4е ще излъчат репортажа същата ве4ер ,но ще има повторение утре 12 .10.2009 :( за съжаление не разбрах от колко часа:(

ще има публикации и в утрешните вестници"Позвънете" и Труд":kissyou:

:idea:

:cry: Момичета, няма нищо в "Труд"! :( Къде ли ще отрязят срещата ви? :confused: Сега остава да разказвате и да видим снимките, а на другата среща и ние, дето не бяхме, с вас! :idea:

Смятам, че ще има информация за срещата и във вестниците "Втора младост" и "Всичко за семейството".:kissyou:

"Вестник за семейството" излиза в четвъртък," Втора младост" - във вторник, или сряда. Но аз допълнително ще се обадя кога да чакаме публикациите, за да могат всички да си ги набавят!:kissyou:

Мили момичета! На помощ!
За да може Ирина Тодорова от Ланарте да задейства медиите са необходими снимки. Моля ви който е правил снимки от срещата, ако е възможно, да и ги изпрати на : axioma@primasoft.bg.
Снимките трябва да бъдат изпратени до 10 часа на утрешния ден!
Благодаря предварително!

Статус
Not open for further replies.
Назад