TDK - ROYAL PARIS

• Началник на темата Началник на темата TDK
  • Начална дата Начална дата
Танче ,не се притеснявай! Напредъкът ти не е малък.Като го видях на живо и като видях какво трябва да се шие въобще не е малко.Това е доста трудоемко пък ти за никъде не бързаш.Важен е крайният резултат ,а не времето за което си стигнала до него.Не се предавай !Чакаме следващия етап:idea:

Много , много красиво, заслужава си всяко бодче :clap:.А ти за къде бързаш , хубавите неща стават бавно.

Завиждам ти на търпението - тези шарки искат доста единични бодове ...Но е красиво - много даже :clap::kissyou:

Страхотна красота!
Продължавай търпеливо, резултата ще е страхотен!

:kissyou:

Еха Танче че това е по красиво то картинката.Браво прекрасен е.:clap:
Може да е труден но е едно неоценимо бижу.

Нека и аз да те поздравя за вече завършения "Японската атмосфера" и новия, който е в процес на шиене. Много са красиви и наистина изглеждат по-добре от картинката (може би ако не ги бях видяла тук на твоята страничка, а само на картинка нямаше да ми хванат окото). Вярвам, че са труднички, но пък напълно си заслужават! БРАВО за търпението и упоритоста ти :clap: и не на последно място за изпълнението :kissyou:

След доста дълъг ледников период на "Атмосферата на Китай" един нов етап!
Тъкмо си починах от него и сега с нови сили започвам да действам!:gipsy:

"След доста дълъг ледников период" -Танюша какъв ледников период в тези жеги.Става много красив и не се съмнявам ,че ще му видиш сметката.

:kissyou:Не му се давай мила , продължи с пълна пара и на срещата да ни го представиш в завършен вид!:idea:Ето ти мотивация:gipsy:!Искам да го видя на живо и да ахкам до припадък от красотата му,която и сега се вижда :loveglasses::kissyou:

Назад