Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Анна77 каза:Това за краставите магарета е много вярно![]()
И аз съм била в "БГ Мама" преди да дойда тук! :baby: Станах мама миналата година януари! Само че там бях Анджела. Въпрос на буквички :wink:
Само че засега малчото ми е голяма пречка за гобленчетата!!! Последния път ми открадна конците и беж ....![]()
![]()
![]()
:lady:
Анна77 каза:На 12 март прави 1 годинка и два месеца!
И той ще става гобленар - като ме види само с панамата и почва да вика "дай"![]()
Той е най-хубавия ми гоблен! Поне го уших най-бързо - за девет месеца, а иначе другите ми гоблени ги шия по 2-3 годинки![]()
![]()
![]()
:lady:
:hello: Първо искам да ти кажа добре дошла! Иаз съм сравнително нова тук. Вярно, че с някои сме се срещали вдруг форум (бг-мамма) и тук ни е приятно да се засечем, но е и много хубаво да се запознаем и с много нови приятели. :flower:galina_vasi каза:Hi!
Добре дошла си позволявам да ти кажа, въпреки че ...
Аз съм "вчерашна" и съвсем нова във това ваше общество (и от други сайтове се знаете явно).
Да ни е на късмет и вкуснотии![]()
svetly_ каза:И аз да се запиша от бг. мама направо тук. Моят син е на 1 година и 6 месеца и всъшност той е причината да намеря този прекрасен форум, всъшност ми беше намерил гоблена, минутка невнимание от моя страна и схемата ми стана на парченца ... детенце, какво да го правиш. Така и аз влявох тук и от тогава забравих за бг.мама