Добре заварили!

Много сте сладки всички!!!
1139572823126.gif

Здравейте и от мен!

:hello: С удоволствие се възползвам от страхотните идеи и рецепти във форума (за които много благодаря) и се радвам да се присъединя към Вас!

Това за краставите магарета е много вярно :D

И аз съм била в "БГ Мама" преди да дойда тук! :baby: Станах мама миналата година януари! Само че там бях Анджела. Въпрос на буквички :wink:

Само че засега малчото ми е голяма пречка за гобленчетата!!! Последния път ми открадна конците и беж .... :D :D :D

:lady:

Анна77 каза:
Това за краставите магарета е много вярно :D

И аз съм била в "БГ Мама" преди да дойда тук! :baby: Станах мама миналата година януари! Само че там бях Анджела. Въпрос на буквички :wink:

Само че засега малчото ми е голяма пречка за гобленчетата!!! Последния път ми открадна конците и беж .... :D :D :D

Колко познато, а детенце колко е голямо.
Аз и там съм със същия ник.
А моя син е на 11 месеца

На 12 март прави 1 годинка и два месеца!

И той ще става гобленар - като ме види само с панамата и почва да вика "дай" :D

Той е най-хубавия ми гоблен! Поне го уших най-бързо - за девет месеца, а иначе другите ми гоблени ги шия по 2-3 годинки :D :D :D

Анна77 каза:
На 12 март прави 1 годинка и два месеца!

И той ще става гобленар - като ме види само с панамата и почва да вика "дай" :D

Той е най-хубавия ми гоблен! Поне го уших най-бързо - за девет месеца, а иначе другите ми гоблени ги шия по 2-3 годинки :D :D :D

Моя Крис също е мартенче. Роден е на 7 март 2005.
Влизаш ли в отчетните периоди на бг-мама?

Не е мартенче (на 12 март прави 1 г. и 2 мес.).

Януарско чедо е: роден е на 12 Януари 2005 г. :)

А иначе напоследък рядко влизам в "БГ мама". Страстта в момента ми е този сайт и този на "дог.бг", защото имам и ирландски сетер на 4 години вече.

Вярно, ама аз какво съм чела :lady: . Ами не знаех за тоз форум. То и ние си имаме куче та даже две. Едно вън и едно вътре. Тара - старфоршир и Сара - немска овчарка.

Hi!
Добре дошла си позволявам да ти кажа, въпреки че ...
Аз съм "вчерашна" и съвсем нова във това ваше общество (и от други сайтове се знаете явно).
Да ни е на късмет и вкуснотии:)

И аз да се запиша от бг. мама направо тук. Моят син е на 1 година и 6 месеца и всъшност той е причината да намеря този прекрасен форум, всъшност ми беше намерил гоблена, минутка невнимание от моя страна и схемата ми стана на парченца ... детенце, какво да го правиш. Така и аз влявох тук и от тогава забравих за бг.мама

galina_vasi каза:
Hi!
Добре дошла си позволявам да ти кажа, въпреки че ...
Аз съм "вчерашна" и съвсем нова във това ваше общество (и от други сайтове се знаете явно).
Да ни е на късмет и вкуснотии:)
:hello: Първо искам да ти кажа добре дошла! Иаз съм сравнително нова тук. Вярно, че с някои сме се срещали вдруг форум (бг-мамма) и тук ни е приятно да се засечем, но е и много хубаво да се запознаем и с много нови приятели. :flower:

svetly_ каза:
И аз да се запиша от бг. мама направо тук. Моят син е на 1 година и 6 месеца и всъшност той е причината да намеря този прекрасен форум, всъшност ми беше намерил гоблена, минутка невнимание от моя страна и схемата ми стана на парченца ... детенце, какво да го правиш. Така и аз влявох тук и от тогава забравих за бг.мама

:hello: Здравей и добре дошла. Аз и двата форума много обичам да посещавам. Единия е свързан с детето ми, а другия със забавленията ми.

Хайде и аз да ви кажа ЗДРАВЕЙТЕ :hello: И аз съм от бг мама.Чета ви от доста време, но не пиша. Тук има направо невероятни неща и много хубаво са обяснени със снимки :D Имам опасения, че мъжа ми ще стане на кюфте след като ви открих :? :cool:

здравейте ,чета ви от скоро и много ми харесвате.чудесни рецепти и снимки и сьвети.
искам да ви питам-абе хора вие не пьлнеете ли.аз само като ви чета и качвам килограмите

:? Пълнеем, пълнеем, но ако прочетеш и по нататък, ще видиш, че има и диети :D

Назад