Добре заварили!

Мили майсторици!
Искам само да ви поздравя за чудесния сайт, за още по-чудесната атмосфера в него и за вдъхновяващото съдържание. Изкушението да се регистрирам стана неудържимо, затова го направих и само искам да ви кажа: СТРАХОТНИ СТЕ!
:hello:
Радвам се да се запозная с вас виртуално.
Аз съм от Стара Загора и напоследък връзките ми с кулинарията се изразяват повече в четене и гледане, отколкото в готвене и ядене...но макар и непълноценна, и това е някаква връзка.

Надявам се, че ще приемете още един член във вашия клуб :!:

:hello: И аз се радвам на възможността да прибавя още един приятел към листата. [:] :flower:

Добре дошла.Чувствай се като у дома си.
Ние с теб не се ли познаваме от BG Mamma или си друга сладка хапка? :lady:

sladka hapka, добре дошла.
Страхотен аватар :wink:

palloncini.gif
sladka hapka,радвам се,че си при нас. :lady:

И аз мисля,че е същата "хапчица."

Джемма, разпознала си ме си :lady:
Благодаря на всички за топлото посрещане. И за хубавите рецепти, някои които вече направих.

[:]
И аз влизам тук и им се радвам на момичетата, когато имам време. А и доста рецептички опитахме вече, та съпружеството е много доволен от това мое хоби :yes:

Зори,незнам "съпружество",което да не е доволно от тези ни умения.Току моят мъж като каже:"Браво,жена" и продължава да си доизяжда започнатото. :D :D :D :D

O, sladka hapka, здравей :hello: ,и аз те познавам от бг-мама. Аз съм petty, ако се сещаш, срещахме се често във форума за кърменето. :)
За Джемма обаче не се сещам да съм я виждала в бг-мама, освен ако не е била с друг прякор. :?
А ти, Зори, да не би да си бившата Shali (дано не греша)? Радвам се, че се срещаме и тук! :)

:) Наистина, аз честно казано влизам само в готварския форум - не че гоблените не са ми интересни, но отдавна не съм се занимавала. А пък манджите винаги ме интересуват. :gipsy:

Ние като краставите магарета се намерихме :D
Ей, Зори и Пети, да не ми се разсърдите :!:
Моята идея беше да си направим тема, в която всеки новодошъл да се обажда на "компанията" - и се радвам, че така и стана.

Привет и от мен, и аз вече съм тук :hello:
Страхотни рецепти и страхотни майсторки са се събрали тук!

Marinera каза:
O, sladka hapka, здравей :hello: ,и аз те познавам от бг-мама. Аз съм petty, ако се сещаш, срещахме се често във форума за кърменето. :)
За Джемма обаче не се сещам да съм я виждала в бг-мама, освен ако не е била с друг прякор. :?
А ти, Зори, да не би да си бившата Shali (дано не греша)? Радвам се, че се срещаме и тук! :)

Със същия прякор съм си, но влизам почти само в готварския раздел, за кърмене ми е минало времето отдавна. :D (преди 5 г :yes: )

sladka hapka каза:
Ние като краставите магарета се намерихме :D
Ей, Зори и Пети, да не ми се разсърдите :!:
Моята идея беше да си направим тема, в която всеки новодошъл да се обажда на "компанията" - и се радвам, че така и стана.

Е, sladka hapka, привет и от мен. А за магаретата май си права :wink: .
Djemma, я разпознах отначалото на пребиваването ми тук, но за останалите не бях сигурна.
Страста ми е кулинарията и гоблените, но друг е въпроса как се справям :( .
Чудесна срещичка.

Назад