tazz - скромно, но от сърце

• Началник на темата Началник на темата tazzzz
  • Начална дата Начална дата
Звездата е супер! Но сподели, моля те, еленчетата от каква материя ги прави? Блещих се половин час в снимката и реших, че не е филц... нещо рошавки ми се виждат....:idea: . Мноооого са сладурски :kissyou:

:kissyou: за всички!
Мария, еленчетата са от нещо като вълнен плата, мъхести са наистина. Съпругата на един колега работи в шивашка фирма и чат пат ми носи разни парчетийки, които не стават за нищо. Тези са толкова мънички, че успявам да изрежа от тях само главите на еленчетата :D. Пък изрезките, които остават са толкова малки,че нищо не става от тях, обаче, аз упорито си ги събирам.

Разгледах темичката набързо и не ми се вярва, че толкова нещица могат да се сътворят в един живот, камо ли от майка с две деца...

Картичките с текстилните вазички и бродирани цветенца твоя идея ли са, в смисъл, имаш ли някакви схемички за цветята, или ти си ги измисляш? Много са арт :idea:

А най-много ти завиждам за това, че малкия шие! И моите искат - и двамата /на 7 и 10 г./, ама тати не дава да се занимават с такива 'женски' работи :(

:clap::kissyou:

Благодаря, Шани, наистина са и "мои" тези картички, но в някои съм използвала части от схеми. А платовете, които използвам са много дребни парченца, които за нищо друго не стават. Дава ми ги една позната, която работи в шивашка фирма.
Колкото до баткото, който шие :D, отдавна вече спря. Онзи ден пак ме питаше дали може, но нямах време да се занимавам с него :(. Какво пък толкова, като шият момчетата. Всяка странична дейност им е полезна, особено, ако с нея се кротват малко, че мойте са направо като хали. Момчетата са си момчета, каквото и да ги правиш :D. Напоследък ги хващам и в кухнята да готвят с мен, не съм очаквала, но след това определено им е по-вкусно!

Eдинствената коледна топка за тази година:(. Отне ми 2 месеца и половина да си крада по няколко минутки на седмица и ето, че вчера успях да я завърша.

Последно редактирано:
По минутка на седмица и се е получило малко бижу! Че и с френски възли и мъниста... Поздравления!

Благодаря Ви много! Топката е подарък за човек, който ми е близък и много уважавам.
А сега подаръкът, който изработих за осмомартеската игра, Знам, че е мъничък, но аз си се гордея с резултата. Надявам се и другарчето ми да го харесва, защото пак се разрази скандал, относно играта. Бях решила повече да не участвам заради тези скандали. Винаги можеш да разочароваш някого. Дано не съм го направила и аз. :confused:

Подаръкът е прекрасен! Толкова е нежен, аз не бих била разочарована :clap::clap::kissyou:

Назад