Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Момичета,
Търся това! По принцип го имам, но втората част на схемата е малко неясна. Трябва да се увеличи доста, а така става нечетлива! Трябва да се гадаеМоля, ако някой я има, да пише ЛС:angel:
:hello:преди месец ми помогнахте за една схема и благодарениние на вас успях да го ушия. сега ви моля отново за помощ. ако имате скицата на този гоблен от все сърце ви моля да ми го изпратите на емейла ми. chacal77@abv.bg
:rezando::rezando::rezando:![]()
може ли някой да ми помогне като ми изпрати схемата на БЯЛАТА МЪЛНИЯ :тигър, който излиза от водата. - не мога да прикрепя файла!
в сайта, където я има схемата, не мога да я изтегля.
предварително ви благодаря!
сайта е : www.tashikk.narod.ru
Някой може ли да помогне?! Търся този гоблен!!!
e-maila ми е tanq_georgieva@abv.bg
Моля ви помогнете ми да намеря номерата на конците на тези
Преглед на прикачен файл 36086
Преглед на прикачен файл 36087
Може ли да попитам за целта на темата? :idea: Тъй като заглавието е полски схеми, но аз видях и животни и кораби и натюрморти и не мисля, че има смисъл от нея, понеже тези гоблени ги има в други теми и това просто ще доведе до повторениязаформя се като "тема без тема" така като гледам качените гоблени
![]()
Мили момичета и момчета издирвам пълната схема на гоблена **майчина милувка** много моля ако някой има пълната схема да ми я изпрати за което предварително благодаря.
email: betty1@abv.bg
вотБАБА МАРТА МНОГО БЪРЗА,
МАРТЕНИЧКИ ДА ВИ ВЪРЖЕ,
ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ,
РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ!
Търся схема на тези люляци. Моля, помогнете!:kissyou: