Гоблените ми

• Началник на темата Началник на темата didy
  • Начална дата Начална дата
Подаръка от pepina_p за 8-ми март вече е готов :yes:
Показвам го негладен.
Това е първия Дим, който уших, много леко се шие и е много нежен.

Браво бе момиче.........:clap: Кога успа да го спретнеш........:idea:
Май наистина ти е бил по мерак!!!:loveglasses: Радвам се, че така бързо го уши!!!:kissyou: И май, май ще се заразиш трайно от "болестта Дименшън":idea:

Лелееееее, колко си бърза само!!! Аз същият гоблен ших но щампа с мъниста и наистина е много нежен, но за Дима нямам думи, невероятен е! :clap::clap::clap:

Прекрасен е, много бързо го изработи, кога го показа в темата за подаръците, а кога го уши, ти май си като мен, откакто се заразих да шия Дим. сън не ме хваща:kissyou:

Олелееееееееее, колко красота има тук!!!!!
Влюбих се в маковете с червеното паспарту :loveglasses:
На коя фирма е тази красота? И трудно ли се шие?
:clap::clap::clap:

Маковете са на "Orchidea". Готова комплектовка. Панамата е тонирана и без нея няма да се получи гоблена. Има и схема. Шие се бързо и леко. Вносител на "Orchidea" в Бг е Аксиома.

Показвам два нови гоблена. И двата бяха за подарък. Такива си харесаха, такива уших ;) Първия е щампа, вторият е с кръстчета на бг панама. За пръв път шия с кръстче на българска панама, но се получи много добре.

Колекцията ти е прекрасна и никак не са малко гоблените.Подаръците също са много хубави.:clap::clap::clap:

страхотни са всички гоблени които си ушила дори някои от тях мисля да ушия ;) ще следя темичката с интерес и ще чакам новата ти творба ;)

Аз разгледах всички твои творби.
Поздравявам те-много хубава колекция си имаш!!!
:clap::clap::clap:

Страхотни подаръци!!!:clap::loveglasses:
Убедена съм, че ги заслужават новите им собственици!!!:kissyou:

Много ми харесват и двата-момичето съм си го запланувала,а такива слънчогледи с удоволствие бих ушила.

Назад