...
Магии, уроки и др. съществуват и ако постоянно човек мисли за това, тяхното влияние се засилва. Избягвайте контакти с врачки, гледачки, ходжи и т.н., освен ако е наложащо. Хората занимаващи се с подобни неща, както и тези които ги поръчват страдат много , но не го осъзнават.
Аз съм от хората, които могат да бъдат урочасани, но не може да се направи магия, затова и тези които са се опитвали ,са си го отнасяли те самите, а от уроките ме оправяше моята баба.
Като е била по-млада е сънувала ангел, който и казал, че в един от шкафовете, ще намери старо портмоне, а вътре една паричка, тя лекувала, казал и и някви думички, но да не ги казва на никой, портмонето да не го пипа никой.Тя го намерила и така почна да помага на урочасани.
Баенето и беше толкова силно, че и по телефона действаше. Но и тя, както и много други хора които се занимават с такива неща, страдаше. Имаше труден живот и почина в страшни мъки, искала е да каже думите и каде е скрита паричката, но леля не е искала да повярва, че ще умре и не и обърнала внимание.Така и не се намери тази паричка, явно си е отишла с нея.
Една гледачка, която живее в друг град, не ни познава и няма от къде да знае и казала, че съседката ни прави магиики, даже и казала пълното и име, как и викат хората съкратено и т.н., но да не с притесняваме, скоро всичко щяло да и се върне и щяла да се почерни тя. Малко след това мъжа и почина, сина й се пропи и почина от цероза, внучка и се разведе(за щастие сега намери друго момче и са много щастливи, то момичето не е виновно, за гадостите които върши баба й).
Имам още купища случки, мои и на познати, но ми писна да пиша, а и на вас ви е писнали да четете.
Само да споделя нещо, което можете да направите, ако си мислите, че имате магии. Това го казала една стара баба на майка ми, понеже след този случаи със съседката , все се страхува. Женита в семейството се изпишкват в един общ съд и се намазват всички врати в къщата, не много , все пак няма да усмърдявате. Прави се ,всеки път когато се усети лошо влияние или промана в поведението на член от семейството.