гоблените на 1226

• Началник на темата Началник на темата 1226
  • Начална дата Начална дата
За пръв път разгледах темичката ти и останах очарована-всичко което си сътвориила е по вкуса ми.

Баба Яга е просто приказен, заслужвало си е и още как! Поздравления и за другите ти творения!:clap::clap::clap:

Нова година-ново гобленче.Моля на вашето внимание моите котета-мадами.Аз много си ги харесвам и се оформи едно интересно кътче.Уших и Пипи дългото чорапче на Ланарте,но още не съм я снимала.При първа възможност-снимка.

Нарциса на РТО го гледах наскоро-май е нова разработка-другите от серийката ще ги шиеш ли?Маската също много ми харесва,а котетата виждам за пръв път.
Много добър старт правиш за годината.Дано да е така ползотворна цялата .

Много интересни рамки си избрала. :clap: Признавам си, аз не бих се сетила да използвам комбинация от два цвята. :)

Христос Воскресе на всички съфорумки.Моля на вашето внимание новите ми гобленчета.графиката е за подарък на едни новодомци.

Честит празник, красотата днес е много, красиви изработки! Ама честно да ти кажа ме впечатли Пипи дългото чорапче, това твоя разработка ли е или не?

благодаря.:kissyou:схемата на пипи е от нета в пм,а конците си ги подбрах сама като се водех от оригиналните цветове в схемата.

Пипи ми е любимка от както се помня,ако схемата беше в графика щях да си я ушия и аз със сигурност

Назад