гоблените на 1226

• Началник на темата Началник на темата 1226
  • Начална дата Начална дата
здравейте момичета.това са мойте гоблени,който съм ушила за 5 години.приятно разглеждане!:-|

да се похваля и с първите си гобленчета с кръстат бод.благодаря за схемите на jana jj.

искам да се похваля с новите си придобивки в моята колекция.особено любима ми стана пумата.надявам се и на вас да ви хареса.

да ви се похваля с най-новите попълнения на моята колекция.много си ги харесвам.надявам се и вие да ги харесате.

:clap: Всичките ти творения са прекрасни.Това котенце (пумата да):D е много хубаво-не го бях виждала ушито.Браво браво:clap:

хайде и аз да се похваля с нещо новичко и в рамка.иначе съм се захванала с баба яга и макар че върви бавно аз не се предавам.

Много е свежо моделчето, а рамката го допълва великолепно..........:clap::clap::clap:

Много закачливо гобленче, а рамката е страшно подходяща! Браво , великолепен избор!:clap::clap::clap:

моя

Моля на вашето внимание най-новото ми попълнение.Отне ми цяла година, но според мен си заслужаваше.

ПОЗДРАВИ

Прекрасни гоблени и много добре подбрани рамки:clap:. Бих искала да те попитам за панамата на йероглифите - какъв цвят е и какъв каунт?

Тази баба Яга е прекрасна заслужава си упорития труд.А и всички показани гоблени са супер.Браво.

Колекцията ти е прекрасна. Много ми хареса пумата, а баба Яга си е заслужавала всяко бодче.:clap::clap::clap:

Назад