Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
може да разгледаш сайта на вестник лечител.там са описани много продукти който са изцяло природни и се продават в аптеки"лечител".мисля че имаше точно за алергични ринити-алермин.аз пия всеки ден чай ройбос за тонус,а мъжа ми употребява саменто.той също страда от сенна хрема.надяваме се да помогнат.иначе мисля че химичните препарати имат временен ефект при такива вече хронични състояния.поне ако не помогнат няма да навредят.
По заглавието на темата ти съдя, че не си сигурна имаш ли алергия или не ...
Моят съвет е да се консултираш с лекар - всичко друго на този етап ще е по-скоро опасно за теб, отколкото облекчаващо!
Аз съм алергична към каквото се сетиш и ти го казвам от опит - колко инжекции съм "изяла" аз си знам - не си играй със здравето си!
Потърси специалист!!![/
Ооооооо алергична съм просто миналата година ме прескочи някак:idea:Иначе непоносимостта ми е към дърветата когато се раззеленяват и някой които цъфтят - липи примерно, и към домашен прах и такива щуротии:gipsy:Тестувана съм още като дете само че мразя да ходя на лекар:greeneye:Някак ми е тъпо да ме питат какво да ми предпишат![]()