Подаръците които искам да получа

• Началник на темата Началник на темата sunnyto
  • Начална дата Начална дата
Аз също много харесах темата, необходима е за да знаем какво желае другарчето ни, за да няма недоволни. Моята мечта е да ушия един Дименшън и един Пермин. В нашия град не ги разпространяват и няма откъде да си ги набавя, а все още не съм се научила да си купувам по ибей. Така, че би ме зарадвала една такава комплектовка, а за ушито нямам претенции, харесвам всичко.

Последно редактирано:
И в Горна Оряховица няма избор на гоблени но когато човек има желание се справя.Аз харесвам всичко с изключение на графика.ЕЕне ме впечатляват.Но изработено и изпратено с голямо уважение всеки е щастлив.:kissyou:

Аз пак със закъснение виждам темата - така е, като човек го няма 4-5 дни на работа
Подаръците ми от игрите и извън тях са си много хубави и оригинални - две мнения няма. Та кой не обича да получава подаръци, но както вече писах в съответните теми много ме впечатлиха коледните играчки, а сега и великденските яйца направени с мъниста, с ширитчета ... и тем подобни, онова бискорню ли се казваше :confused: /като това последното на mari_ar/.
С една дума всичко което е "пипкаво" за мене и не бих се захванала :shy2:
Боже, колко съм скромна в желанията си :shy2: :(
И аз така предпочитам някой чаршаф да захвана отколкот нещо пипкаво.Та нареждам се в групата на "скромните" :-|

Да се допълня - може нещо направено от мъниста,и определено нищо на религиозна основа.

Последно редактирано:
Tais, разсмяхте ме от сърце с iasi .:D
Нещо мъъъъъничко, ама пиииииииииииипкавичко значи харесвате. :D

:Dи аз от одеве се подхилкавам Нелинце.
Дребно,че и пипкаво хитруши:kissyou: я да вземете да се пробвате,а ако не успеете,за великден имате от мен по едно мънистено яйцееее:idea:

nellii,manka имам чувството че такива дреболий ще ми изпилят нервите.Специално на manka шапка и свалям за нещата които твори.Аз такова нещо го захвърлям на 5 минута,липсва ми търпение за такива нещица.

и аз да си кажа заначи :)
сега съм на тема книгоразделители, обаче нямам време за тях, таааааа бих се изкефила на такова нещо....малииии и нахална съм значи :)

Момичета аз колекционирам слонове имам плюшени, порцеланови, гумени, медальонче, но гоблен още не съм се наканила да ушия. Може някой да ме изненада със слон, но моля да не е с жив, че апартамента ни е малък :D харесвам и плетени неща. И в крайна сметка какъвто и да е подаръка щом е от сърце ми носи много радост :kissyou:

nellii,manka имам чувството че такива дреболий ще ми изпилят нервите.Специално на manka шапка и свалям за нещата които твори.Аз такова нещо го захвърлям на 5 минута,липсва ми търпение за такива нещица.

:yes: уж темата е такава, а пък се :D :(
Споко, не участвам в игрите ;) Аз няма да го захвърля на 5 минута, защото въобще няма да го започна :D

?

От няколко дни :uhhhh: Искам да ушия няколко букви, но се чудя коя буква да взема, дали тази която е на ник-а или собствената. Аз предпочитам буквата от името, защото моята първа буква от ник-а е i, и кой виждайки я у нас ще разбере че става въпрос за буквата Я :confused: но пък на колко тук знаем истинските имена. Завиждам на тези, чийто имена са с "универсални" букви - А, Е, М, О, че и ника им започва с тях :D
Ако сега някой познае че ще му шия буквата и пише тук, ура :party:, ако пък не - харесват, не харесват ще си шия буквите от собствените им имена :idea:

Аз пък обожавам графики:idea:,но всъщност всичко би ме зарадвало...все пак участието ми в играта не е свързано с това какво искам да ми ушият,а с тръпката:D

За да успокоя човека на когото аз съм "късмета" паднал се за подарък- харесвам всичко- на всякаква тематика, всякаква фирма и т.н.:idea: Убедена съм, че ще се зарадвам на всяко нещо, което е изработено с желание.:kissyou: Повече се притеснявам за моето другарче..........:confused:

Понеже не съм много активна във форума и за да успокоя другарчето на което се паднах искам да кажа, че много харесвам цветя. За мен е много по-важен жеста и изненадата от подаръка, защото знам че ще е изработен от сърце, така както и аз ще приготвя моя подарък. :kissyou:

Подкепям мнението на mmagi.nik :!:
...все пак участието ми в играта не е свързано с това какво искам да ми ушият,а с тръпката

Aз съм много ллесна,харесва ми всичко щом е направено за мен.Така,че моето другарче може да е спокойно.:kissyou:

Аз също съм начинаеща във форума и нямам собствена страничка(ще се постарая да е направя скоро),може би до известна степен затруднявам другарчето :-|
Всяка една от нас знае,че всичко направено с желание и любов е безценно :kissyou:

Мили момиченца, я да си помагаме!!
Аз нямам претенции, за мен е важно вниманието.
Поздрав Слава

И аз харесвам всичко нямам претенций за фирма и гобленче макар че много ми се иска да ушия едно гобленче на Дименшънс но това е за друга тема:D .Така че другарчето няма да има нужда да мисли какво да ми подари бих се зарадавала на всичко:kissyou::kissyou:

Назад