Подаръците които искам да получа

• Началник на темата Началник на темата sunnyto
  • Начална дата Начална дата
Правя тази тема защото мисля че има ужда от нея:idea:
Всеки има поне един гоблен които харесва но неможе да стигне до него по някаква причина:confused:
Аз поне имам доста такива:D
Така че ако решите тук може да сложиме гобленито кито харесваме и несме започнали да шием и така ще олесним другарчетата си от игрите а и не само:idea:
Дано идеята да ви допадне :kissyou:

Аз като в рекламата на ДСК:"Искам всичко":)
И сега Манка да ми отговори:"Това да не е банка ДСК":)
Идеята за темичката е добра:)

Ааааа сетих се какво искам-има едно гобленче на мъж с голо дупе,с престилка и чисти:)Ех ако отворя колет и вътре видя този гоблен,ще се смея една седмица:)

Последно редактирано:
Темата е страхотна. :clap: Ако всеки драсне тук няколко реда ще е от голяма полза за бъдещите игри, пък и не само. Мен специално ме свари неподготвена :D бая ще трябва да се разровя и замисля. Е няма да показвам големи гоблени де / споко/, а няколко мънички, които изключително много харесвам, но все не ми стига време да ушия. Отсега мога да си призная без бой обаче, че обожавам мини пейзажчета, пеперуди, фарчета, теменужки, а като фирми харесвам Дименшънс, Вервако, Пермин, Анхор и списанията Рико са ми любими /предполагам и на вас/.:D
Отивам да ровя из архива да си опресня паметта и да си избера нещо от многото :confused:

Ау, как можах да забравя за лавандулата - направо съм луда по нея.

Последно редактирано:
Темата е страхотна. Аз също имам гобленчета, които така и не съм ушила. Например малки цветя, които перфектно стоят подредени на тесен коридор или стълбище, или пеперудки, пиленца.... Ами харесвам и цветни семпли графики........... както teen_f - "ИСКАМ ВСИЧКО" :D

Така аз предлагам тази тема защото:idea:
Много искам да направя на някои подарък но незнам дали този гобле е почнат или не:confused:
И друго много харесвам димейшън но няма да си ушя нищо защото схемите са ми трудни Та аз обичам да шия гоблени на ланарте или пък вервако или нещо такова А "Пенка " да шие димейшън:PP И моята идея е ушийми Пенке димейшън а аз щети ушия онова вервако дето ти харесва ОФФФ
Така че ако имате желание тук можем да сложим снимките на тези гоблени които неможем да си направим и смалко съдействие от модераторите аз харесва нещо (например гобленчето на мими) пеша на модератора и той маха снимката А Мими се чуди от кого ще си получи гобленчето готово
И така:shy2:

за форума

:confused::idea:аз пък бих харесала всякакъв на каквато и тема да е ,стига да е с приятни за окото цветове ,да е пастричък и весел, може и с 1-2 цвята,но стилен:D :( ,така ,че моето другарче в никакъв случаи няма да го притиснявам ,няма значение,колко е голям:kissyou:

Последно редактирано:
Съни, това, което си написала си е предложение за нова игра. Защо да не помислим и да го пообсъдим.:crazy:

Аз харевам всичко,но много искам да си имам една молитва или молищете се ръце.Приготвила съм им схемите,но нещо все не стигам до тях.Така,че за коледа мовето другарче може да си помисли:idea:

Ех,Вени пак си напривала страхотен подарък!Много оригинален подарък!Поздрави за теб и новата им претижателка!

Последно редактирано от модератор:
Я пак по ясно да ми обясните идеята на тази тема:D че още съм в еуфория от подаръка си,от великденката игра.
Вени стига си пускала мухи,че са ми слаби ангелите,щом иде реч за игри:D:kissyou:

Така аз много искам да ушия на манка едни лочици ама незнам дали ги е почнала и тук манка си слага снимчицата а пиша на едно модераторче че ги почвам и то маха снимката а манка се чуди кой ще я изненада
Аз искам делматинеца на дим и лили го харесва да ми го ушие и нещо такова

Вени стига си пускала мухи,че са ми слаби ангелите,щом иде реч за игри:D:kissyou:[/QUOTE]

:confused: А може ли да попитам кой е Вени дето пуска'' мухите'', щото темичката е пусна Сънито.
А по темата - харесвам всичко, след като знам, че е направено и подарено от сърце.

:confused: А може ли да попитам кой е Вени дето пуска'' мухите'', щото темичката е пусна Сънито.

Може,може,вие какво пихте на обед :D
Ето я Вени-venipetgab,нейния пост визирах:kissyou:
Съни, това, което си написала си е предложение за нова игра. Защо да не помислим и да го пообсъдим.:crazy:

Ихаа,ами ако почна да пускам,това,което ми харесва,ще напълня няколко странички,ще помисля върху това

:shy2: Упс, грешката е моя, Извинявам се, май четох през ред.
:D Смей се Марианче, смей се, нищо'' твърдо'' не сме пили, само по биричка.
А и аз с мойто сваляне на очилата, бърках чашата с бутилка, така както бъркам буквите , когата пиша и чета на компютъра. Мъка, мъка......:crazy:

Аз също харесвам всичките си гобленчета ,които са ми подарък.За мен това е спомен от човек с който ни свързва поне един интерес - гоблените и е бил предназначен само за мен.Подкрепям и идеята всеки да сподели какво би желал да си ушие.По този начин ще сме сигурни ,че другарчето ни ще се зарадва и няма да бъде разочаровано.Съвсем сериозно го направете ,защото според мен тук само се коментира като идея.Получават се и много подаръци извън игрите и това ще е улеснение за всеки ,който иска да изпрати подарък ,дори и да не участва в игра.:kissyou:

Идеята за споделяне на желанията на всеки какви неща предпочита е прекрасна. Преди всяка игра ще поглеждаме в темата и ще се ориентираме в избора.:D Аз си харесвам и двата подаръка, които съм получила до сега от игри и всеки от тях си е заел подобаващо място. Моите предпочитания са към всякакви неща без икони и неща на църковна тематика. Според мен в един дом има място за една икона, а останалите е добре да им се радваме и възхищаваме в църквите и катедралите. Това си е лично мое мнение и не искам да накърня чувствата на останалите, всеки си има собствен вкус и винаги се старая да уважам и вижданията на останалите по този въпрос.:kissyou:

Аз пак със закъснение виждам темата - така е, като човек го няма 4-5 дни на работа :D
Подаръците ми от игрите и извън тях са си много хубави и оригинални - две мнения няма. Та кой не обича да получава подаръци, но както вече писах в съответните теми много ме впечатлиха коледните играчки, а сега и великденските яйца направени с мъниста, с ширитчета ... и тем подобни, онова бискорню ли се казваше :confused: /като това последното на mari_ar/.
С една дума всичко което е "пипкаво" за мене и не бих се захванала :shy2:
Боже, колко съм скромна в желанията си :shy2: :(

Идеята е чудесна за тази тема.Спестява много време да се ровим из форума и да правим проучвания.И не винаги успяваме,разбира се.
Когато се прави с желание,няма начин да не се хареса.
Аз нямам специални предпочитания,но не ми допадат абстракциите и нестандартните,където се чудиш къде е горе и къде долу.:D

Ех че готина темичка :clap: .Аз например много харесвам графиките,ама нещо не ме влече да ги шия лично.Така че бих се зарадвала ако някое мое другарче поработи за моя сметка :D .Е не се блъскайте сега де,за всичките има по нещичко да ми ушиете :D .Можете спокойно да почнете от кама сутра :kissyou:

Аз харесвам всичко , което е с кръстат бод.Никак не се справям с класическия гобленов бод.... Също не оби4ам и религиозната тематика.

Назад