Пухче с игла

• Началник на темата Началник на темата Пухче
  • Начална дата Начална дата
Страхотна колекция си сътворила!:clap::clap:
Пожелавам ти да умножиш много пъти колекцията си!:kissyou:

А последният ти гоблен с девойчето е толкова красив и нежен! Направо е като картина!:kissyou:

:kissyou: Благодаря Ви че надникнахте и в моята страничка.Молитвата наистина е гоблен , разработен по картина на известния художник Уилям Бугеро, 1876-та година

:clap: Браво Пухче! Не бях влизала до сега в твоята страничка ,но много ми хареса. Не си ме питала за съвет,но аз да кажа...Молитвата съм го виждала в рамка без паспарту...не ми хареса. Поради тази причина аз сложих моята молитва с паспарту...ако искаш надникни и виж.Мисля че ще ти хареса..или поне се надявам:idea:

Всичко е много красиво Пухче!Виждам ,че бродираш 1 към 2 ,мераклиика съм да пробвам този бод ,но все не му идва времето,по лесен ли е?

Браво .Вчера го почна кога успя да ушиеш толкова.Наистина цветовете ми харесаха и на мен.Продължавай в същия дух и скоро да ни го покажеш в завършен вид.:clap:

Браво! Възхищавам се на тези, които шият гоблени с места от България! Спорна работа, Пухче!:kissyou:

:clap::clap::clap:Браво Пухче, гоблените ти са чудесни. Най ме впечатли "Деси събира миди на плажа", но и молитвата е много красива!::blueflow:

Много хубави гоблени си ушила:clap:

Ако някой иска "нещо" да сподели или коментира с Пухче,не в темата и,
има си ЛС-та за това:idea:

Още едно попълнение,още неизпран го показвам.Не си мислете ,че в момента не шия-три започнати,няколко недовършени карета и тишлайфери и една българска носия.И постоянно сменям,на всичкото отгоре си имам и някакъв проблем с очите,който офталмолозите все още не могат да разгадаят
Ето я и "Малката есен" , която шия за втори път за подарък,а оригиналното комплектче стои и чака да го ушия за себе си :shy2:
020923324-thumb.jpg

Назад