Пухче с игла

• Началник на темата Началник на темата Пухче
  • Начална дата Начална дата
Браво, Пухче, добро начало си показала. Пожелавам ти под влияние на форума да увеличиш колекцията си и да показваш занапред какво си ушила.

Аз съм от старите гобленари,но от 7 години не съм бродирала.Ето,че отново се завърнах

Браво!Много хубава колекция имаш!Продължавай все така!:clap::clap::clap:
Коне на водопой на коя фирма е и с какви конци е?

:clap: Красиеи класически гоблени си ни показала. Да видим какво ще ни покажеш след като вече си във форума. Очаквам с нетърпение.

:clap::clap:Много хубава колекция имаш, но гарантирам ти тук ще я увеличиш няколко пъти и може би в течение на времето ще промениш начина си на шиене, далеч съм от мисълта, че ушитото от теб не е добре - напротив, но има гоблени, които се шият с кръстчета и др. бодове, но ти сама ще видиш и нали всички сме болни от една болест .....пожелавам ти да ти се случи.:kissyou::kissyou::kissyou:

Прекрасна колекция, Пухче!Толкова са ярки цветовете-не мога да им се нагледам!А кой е гобленът със старата къща и чешмата-не ми е познат, но страшно ми хареса!:clap::clap::clap:

Ох,тъкмо се бях отдалечила и миналата седмица търсейки снимки на лебеди попаднах на този сайт.От тогава съм изчела почти всички теми,свалих си доста схеми,архивирах и на CD.Днес разтворих шкафа с гоблени,преглеждах и подреждах...Разглеждах и Галерия бродерия-купувам си го още от 1-вия брой.Но нали си имам дъщеря,в един момент спрях да бродирам.Започнах предимно да плета и шия.
Но сайтът е страхотен,и наистина,труда,който сте положили е огромен

:clap: Браво Пухче! Много са ти хубави гоблените! Много ми хареса 3-ия гоблен от първият пост - пейзажът с къщата. Никога до сега не съм го виждала.Дай моля те някаква информация за него?Как се казва, на коя фирма е?

Но поради липса на време имам започнати и недовършени-Ваза с макове,още една воденичка,Молитва от Галерия бродерия,Зимния параклис 1:1,Лято от 4-те сезона на Вилер, май тия са започнатите и ...комплекти,които си чакат реда

:clap:Пухче имаш все красиви гоблени!!!Много ми хареса твоята разработка-къщата в Пирин -красота.Продължавай да твориш със същия ентусиазъм!!!:kissyou:

Пухче, много красиви гоблени си ушила. Поздравления. :clap::clap: А тук във форума ще имаш стимул да шиеш още и още, нищо че времето не стига. пожелавам ти още много ушити красоти.

Назад