Сайтове на фирми за гоблени

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
Имам ушити два от пейзажите.Единия стана доста сполучлив,,Вълшебна нощ"е 1:4 Цветовете са добри Схемите са ясни а остоват и доста конци.Другия ми гоблен е ,,Утро в планината " но е 1: 1 доста ме изтормози,но пък стана много добре.Него още несъм го рамкирала но моя приятелка го ши 1:4 и в рамка изглежда страхотно.:gipsy::clap:

В новата тема "Сайтове на фирми за гоблени" са обединени следните теми:

- сайтове на фирми
- нов сайт

модератор

Промоция на гоблени Ланарте

Мили момичета и момчета!
От 20.06.2009 г. 70 гоблена на фирма Ланарте имат промоция - 40%.:idea:
Можете да ги видите на : www.axioma.3clab.com Там са дадени и новите им цени.Аз лично съм голяма фенка на тези гоблени, защотоса оригинални дизайнерски и винаги стават прекрасни. Освен това откакто проших кръстчета, не ми се шие гоблен бод.:thumbup:

Страхотни гоблени има, приличат ми на рогобленски, но като не ми говори на български, нищо не разбирам :(Нека по-вещите да помогнат, моля :kissyou:
С удоволствие бих си поръчала нещо, но какво включва покупката идея си нямам :confused:

Току що го разгледах. Гръцки сайт. Комплектите са схема, легенда и панама. Без конци. Това прочетох набързо в сайта. Предлагат и щампи, които наскоро можах да видя. Представител за България май е Герика.

Полски сайт помогнете

Този сайт познат ли ви е някой поръчвал ли си е от тук сайта е полски има доста интересни неща http://www.coricamo.com/?p= ще съм благодарна за всяка информация :kissyou: П.П: Дано съм улучила къде да е сложа темата :baby:

До колкото успях да разбера, те предлагат няколко варианта: само схема( като схемите са няколко вида, за гобленов бод, но на канава 11 каунта ои или кръстчета, цветна или графика), отделно се купуват конците и пак има избор какви да са. Стандартните комплектовки са с конци Мадейра, а за другите видове конци се заплаща допълнително :confused:

Последно редактирано:
А тук в България откъде мога да си купя конци Мадейра ?Аз доразбрах, че схемата ти е пращат по мейла такали е и още нещо как се плаща само не ми се смейте за тъпите въпроси много съм боса в това отношение за пазаруване по нета:baby:

Наистина има вариант и за онлайн схема, която също се заплаща. Към нея има легенда с цветовете за всички известни марки конци, Анхор, ДМЦ и т.н.

Е аз в близките години нямам път към София а някаде по наблизо например Пловдив или сайт :(имам едно гобленче което много харесвам и искам да го ушия но когато почнах да ги конвертирам в DMC стана една каша един символ с по два номера DMC а аз не съм още майстор да сменям цветове ще съм благодарна на всеки съвет и информация за тези конци Мадейра :kissyou:

Назад