Спорове, похвали, оплаквания.......

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Знам,че темата е за търсене...не за предлагане...Затова manka,извинявай,и трий,ако трябва...:idea:
Поради интереса към този гоблен,и с позволението на zlatorozka,която е автор на разработката.Качих схемите на модела,тук:

http://www.4shared.com/file/1105583...е,ще ми е интересно какво ще излезе:confused:

Последно редактирано:
Вие тази схема разглеждали ли сте я,свалих я от чисто любопитство,понеже сте написали че е авторска разработка:confused: За мен това въобще не е схема,а картинка минала през програма,не са обрани единичните бодове,има и други неща,които ме съмняват.
Дано да греша,само изказвам мнение.
Ако някой се навие да я шие,ще ми е интересно какво ще излезе:confused:
Както винаги,никак не грешиш!:thumbup:
:D И аз я разгледах,и никога не бих шила по-тази"схема".Но,четейки предните две-три странички-интерес има...известен...
Получих доста искания за схемата,а нямам време поименно да я изпращам,затова я постнах тук:който реши да сваля,а който е безумец да шие по нея.
И се надявам,никой да не се засегне от поста ми...:zippie:

Последно редактирано:
Вие тази схема разглеждали ли сте я,свалих я от чисто любопитство,понеже сте написали че е авторска разработка:confused: За мен това въобще не е схема,а картинка минала през програма,не са обрани единичните бодове,има и други неща,които ме съмняват.
Дано да греша,само изказвам мнение.
Ако някой се навие да я шие,ще ми е интересно какво ще излезе:confused:

Само да допълня Манка.Схемата не е авторска,някъде съм срещала оригинала.Направо си е мазохизъм да се шие по посочената в този линк.А ако "авторката"е искала да направи прогон или пренабор-ами както я гледам и баба ще я направи така през програмата.Прогоните и пренаборите имат тънкости,с които не всички са наясно,включително и аз,въпреки,че правя известни опити в тази област.

Никога не бих направила такава схема,и после да я пусна в нета,май съвестта ми е в повечко и мога да дам назаем малко на някой.:idea:
Представяте ли си -почваш да шиеш,и в един момент се оказва че шиеш нещо,което въобще не е като картинката,и почваш да се тухкаш.
Не стига че и време си загубил,а и конци,и панама и става една.

Обръщам се към всички желаещи,да се изявяват като автори на схеми,
оглеждайте добре какво правите с тия програми,на всеки му изглежда лесно,като я отвори,
ама не е така.
Ако не ви се отдава,просто си шийте и не вредете и на другите.
С най добри чувства.
manka

Утре ще почистя постовете дами,и тоя линк е най-добре,да го махнем:confused:

Хващай здраво метлата и махни всичките ми постове-излишни!От моя страна няма никакъв проблем.Вече съжалявам,че си позволих да търся това моделче...:(

Последно редактирано:
относно авторските схеми - мисля че е редно този който я пуска до нея да покаже и изработката на гоблена по тази схема ,за да се видят прилики и разлики и всеки сам да си прецени дали да се довери на автора...

:oops:Здравейте!!Мисля,че още в началото бях писала за тези толкова "страшни"единични бодове,които не са наистина приятни,но пък съществуват.А задавали ли сте си въпроса ЗАЩО????ЗАЩОТО В ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ МЕН ГОБЛЕН ,КОЙТО Е ПРИРОДНА КАРТИНА С МНОГО,МНОГО ДЕТАЙЛИ С ЦЕЛИ 46 ЦВЯТА _ ПРОСТО НЯМА КАК ДА НЯМА ЕД БОДОВЕ.СТРУВА МИ СЕ,ЧЕ ЕДИН ИСТИНСКИ ГОБЛЕНАР И ЦЕНИТЕЛ НА ТОВА ИЗКУСТВО,А ТО Е ТОЧНО ТАКОВА,НЕ БИВА ДА СЕ ПЛАШИ.ЗАТОВА НЕ СМЯТАМ ,ЧЕ СЪМ ПОДВЕЛА ИЛИ ИЗЛЪГАЛА НЯКОГО С НАИСТИНА МОЯТА ТВОРБА,КОЯТО ИСКАТЕ ИЛИ НЕ СЕ ХАРЕСА НА ДОСТАТЪЧНО МНОГО ХОРА ОТ ФОРУМА.КАТО ВСЕКИ ГОБЛЕН И ТОЗИ Е РАЗРАБОТЕН С ПРОГРАМА-АХ,КАКВО ОТКРИТИЕ!!!:oops:

Нещо не ми харесва тона ти на писане и не пиши,ако обичаш с тия големи букви:confused: не съм искала да те обидя,можеше и по-добре да се справиш все пак,ако беше още малко поработила с програмата.
Не ми се спори,топло е,а и не е в мой стил:flower:

След като ми прочетеш поста,ще почистя и предните стр.и приключваме,нали все пак е тема за търсене,кой иска да си го шие.

:oops:Здравейте!!Мисля,че още в началото бях писала за тези толкова "страшни"единични бодове,които не са наистина приятни,но пък съществуват.А задавали ли сте си въпроса ЗАЩО????ЗАЩОТО В ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ МЕН ГОБЛЕН ,КОЙТО Е ПРИРОДНА КАРТИНА С МНОГО,МНОГО ДЕТАЙЛИ С ЦЕЛИ 46 ЦВЯТА _ ПРОСТО НЯМА КАК ДА НЯМА ЕД БОДОВЕ.СТРУВА МИ СЕ,ЧЕ ЕДИН ИСТИНСКИ ГОБЛЕНАР И ЦЕНИТЕЛ НА ТОВА ИЗКУСТВО,А ТО Е ТОЧНО ТАКОВА,НЕ БИВА ДА СЕ ПЛАШИ.ЗАТОВА НЕ СМЯТАМ ,ЧЕ СЪМ ПОДВЕЛА ИЛИ ИЗЛЪГАЛА НЯКОГО С НАИСТИНА МОЯТА ТВОРБА,КОЯТО ИСКАТЕ ИЛИ НЕ СЕ ХАРЕСА НА ДОСТАТЪЧНО МНОГО ХОРА ОТ ФОРУМА.КАТО ВСЕКИ ГОБЛЕН И ТОЗИ Е РАЗРАБОТЕН С ПРОГРАМА-АХ,КАКВО ОТКРИТИЕ!!!:oops:

Аааааааа, за гоблени ставало дума в този форум,а аз си мислех, че картинки си разменяме тук :confused: и все се чудех какви са тези знаци... Явно съм доста изостанала, други преди мен са открили, че това са схеми и се разработват с програми. Ще ми е интересно и мисля, че не само на мен да видим резултат от изработена схема на....(как се казваше авторката:?:):shy2:

момичета да не се заяждаме тук,има си отделна тема за това.Относно единичните бодове- да трябва да ги има,но погледнете схемите на доказаните фирми и ще видите че са минимизирани там ,където може(то затова си има дизайнери,които обработват картинките) И мисля,че мястото на тази дискусия не е в тази тема,Манка ,хващай метлата и аааайде...чисти мила ,нищо че е топло:D :D

Пуснах си климатика,реших да ги запазя постовете и затова ги местя в тази тема:greeneye:

Мариянче я не се ядосвай размени два юмрука и готово.:fight:
Какво хубаво валяче си имаш като изтрие и морето е прекрасно.:D

Да внеса малко от положителната емоция при мен!:rainbow:
Илианчето ме зарадва с такава хубава новина:party:, че няма как да не й благодаря! Благодаря ти, Илианче! Толкова ме зарадва!:flowerlove:

Аз искам да благодаря на две момичета, на molly за игличката, която ми прати и за другите прекрасни подаръци, целувки и хиляди благодарности:kissyou:

И на Вили от Пловдив, благодарение на която ще имам още един прекрасен гоблен:kissyou:

Момичета това е за вас

Последно редактирано:
Направо съм болна. И накриво - също. Изтрили са ме в мултито. Дано не са пострадали контактите ми. Момичета някой има ли подобен проблем и как се процедира с доизтриването на сайта? Не включва никакви настройки.
Ще ви бъда благодарна, ако получа малко повече информация от някой пострадал като мен! Приемам и утешения! Успешен ден!

Направо съм болна. И накриво - също. Изтрили са ме в мултито. Дано не са пострадали контактите ми. Момичета някой има ли подобен проблем и как се процедира с доизтриването на сайта? Не включва никакви настройки.
Ще ви бъда благодарна, ако получа малко повече информация от някой пострадал като мен! Приемам и утешения!
Здравей миличка и от мен и аз съм със същия проблем незнам защо ни трият пишат че сме нарушили авторките права ама на кого:( незнам имах толкова много схеми там но има и други съфорумки с изтрити сайтове това емного лошо кара ме да го правя на ново ужас:flowerlove: намам нерви за това.Затова те разбирам и приеми утешения и аз съм така:heart: Незнам дали може да се въстанови нещо:confused:

shebek1733, току-що влязох в страничката ти.Всичко ми се отваря и вижда. Или нова страничка си си направила?

Ох не ми говори наново започнах но имах страно много схеми а бе нямам думи:kissyou::flower: не ни се занимава вече

В multiply обикновено се трият албуми,когато някой се е оплакал от вас.Това може да бъде всеки потребител на multiply.Може да е и някой от контактите ви...

Това с изтриването на албуми,напоследък е масова практика.
От скоро блокират албумите и в gallery.ru.Там не ги трият...:DТака ми блокираха албумчето с Lili Points.:idea:Отначало се поядосах,а сега ми е смешно като влизам на страничката си:с този блокиран албум се чувствам като черната овца,:Dвсе едно че някой ми размахва поучително пръст,и казва:"А така ти се пада като нарушаваш авторските права!?!!!":hehe:
Знам,че е сизифовски труд направата на добро и пълно албумче.Трудно се попълва ново.Така ще бъде:ние ще си правим,те ще ги трият.

Я погледнете положително на нещата.......лято е.....време е за почивки....и за морееее...:party:

Последно редактирано:
Назад