Спорове, похвали, оплаквания.......

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Наде,винаги си чета такива бисери,както им викам аз с усмивка и :D
въобще не се ядосвам,преди мноооого време да,но сега твърдо не.

Айде още едно и стига за днес,че да остане и за първи април :D

a NA TOZI SAIT IMA LI SHEMI? 4E NE6TO SAM MNOGO NEORIENTIRANA

Ния,наистина едно ГОЛЯМО благодаря,че създаде тази тема!
Нормално е понякога да поспорим,но хубаво е,че можем и да се посмеем.
Но тук можем и да си разговаряме,тъй като не всички сме онлайн по едно и също време,за да използваме чат-канала.
Само не ме разбирайте погрешно,че пренебрегвам ЛС.Напротив!
Лека и приятна неделя на всички! Аз отивам за риба,докато още не е влязала забраната.

tdm13,моят съпруг ходи,нищо не хвана....Дано вие да сте имали добър улов!

tdm13,моят съпруг ходи,нищо не хвана....Дано вие да сте имали добър улов!

:( To заваля един дъжд,едно чудо! Здраве да е!Сега ще очакваме сезона на гъбите.Като няма риба,поне гъби има.:D
Само,че на риба мога да си шия гоблена,докато на гъби няма как.:confused:

Да ви развеселя малко за добро утро:)
Ровейки се из интернет попаднах на блога на една госпожа...и се зачетох....
Та каква е историята-въпросната госпожа си има ухажор (може гадже или любовник да е). Излизат един ден с ухажора и решават да отидат за конци,че на нея нещо и се бродира...Отиват те за конци и там виждат ето тази стойка
И господина за да я впечатли явно,пита колко струва цялата стойка.От магазина му обясняват,че стойката с конците заедно е от някакъв магазин,който е закрит.А цената е доста добра....И той познайте какво прави:)Изважда си портфейла и купува стойката заедно с конците...И сега госпожата си има вкъщи това чудо.
Според вас дали той е спечелил нейното сърце?

Последно редактирано:
Ох,и аз си давам сърцето на такъв ухажор:idea:,nellli ако намериш някой за теб,огледай се и за мен:loveglasses:

Мммм,аз на един ухажор това му дадох за пример този господин и чакам да видя дали ще се поучи:)Аз предлагам да пуснем обява в "Лична драма": Група гобленарки (млади,готини и сръчни) си търсят ухажори.Изискването-чувство да хумор,усет към гобленарството,дълбок портфейл който са готови да изпразнят за купуване на гобленарски принадлежности.За контакти www.goblenite.org :D:D:D:D

На мен не ми допадна този...
Ами ако след известно време не искам да шия изобщо, какво ще го правя тези конци, пък че и стойка :crazy:
Пък и момочеа, който има време и сили за гадже, любовник, пък даже и ухажор, да си ползва всички превилигии произтичащи от него. Аз нямам сили и нерви ;)

Изобщо не одобрявам този тип ухажори.... В 100% от случеите в последствие дамата прекалено скъпо си плаща за подаръците.

Аз бих го държала възможно най-далече от мен.....

Аз не се давам за една стойка ...
Да ми подари една галерия да си излагаме гоблените, пък стойката ще си я купя сама :D

Оооо, момичета, това се отнася за вас младите:DНа нас, които сме минали 50 - пари ще ни дава, да не би да поискаме да му "платим":D

Оооо, момичета, това се отнася за вас младите:DНа нас, които сме минали 50 - пари ще ни дава, да не би да поискаме да му "платим":D

Виждаш ли ги какви са наперени, ще ги питаме след 20 години пак, като дойдат на нашите годинки. Дано да сме живи. :D
Деничка пък и колко скромна , направо галерия си иска :D

С риск да ме накарат да си изтрия поста - Ето, заради такива сладурани човек си заслужава да се радва на всеки ден. Момичета, само така - запазете детското си във вас, колкото и високо да вдигате летвата - заслужено е:clap::kissyou:А ако намерите някой да е склонен да даде статив - давайте го на нас, ние ще си го поделим с момичетата на моята възраст. Респективно, ако ние намерим някой с Галерия, ще ви го пратим/да не се изложим/:kissyou:

С риск да ви разваля хубавото настроение си позволявам да цитирам ЛС, което получх днес!

А то е "prati mi zimata" следва e-mail.
А аз имам толкова много най-разни зими.

За жалост до сега не съм си събирала такива красиви съобщения, а съм ги получавала много!

Кажете ми как да отговоря????

Ex, че се посмях от сърце ! :D След цял ден връзване на желязо, ръцете ми са подути и не мога да хвана иглата, ама от форума не се отказвам! И то има защо! Да сте ми живи и здрави! :kissyou::kissyou::kissyou:

Назад