Много отдавна не съм писала във форума, но този път не мога да се въздържа.
Уважаема госпожо zlatorozka, не се и съмнявам че сте получили много благодарности след като момичетата са получили схема на някой от търсените гоблени, а това е съвсев естественно да благодариш на човека, който ти е помогнал, но..... представям си какво ще бъде тяхното разочарование после, когато започнат да го шият или дори ушият и видят в друг ушит гоблена, който те са търсили и си мислят, че са намерили и ушили и сравнят двата екземпляра?
Когато аз търся гоблен, а предполагам и останалите момичета - търся определен гоблен с вече изпробвани схема и ключ, и желая да постигна същия резултат, който съм показала в заявките, а не картинка от която не зная какво ще излезе в крайна сметка - не съм толкова богата, за да хвърлям пари на вятъра за материали, които в крайна сметка ще останат на дъното на някое чекмедже или шкаф и на всичкото отгоре докато се осъзная ще изгубя време и положа къртовски труд...... Такъв риск може да се поеме само, ако знаеш предварително, че това е неизпробван модел - експеримент - както прави sisak - тя разработва собственни схеми и сама ги изпробва и доста от момичетата са ги искали от нея и шили, но вече знаят резултата и са го харесали. Във вашият случай вие само подвеждате момичетата и вместо радост в крайна сметка ще донесете само разочарования и хвърлени пари и труд на вятъра.