Спорове, похвали, оплаквания.......

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Едва ли има човек във форума, който да е поискал схема от Илианчето и тя да не е откликнала :confused:
Аз със сигурност съм една от тези, на които тя винаги се отзовава и то на момента, затова си я обичам и уважавам!:kissyou:

и аз съм на същото мнение! Илиана,благодаря ти че винаги когато си имала възможност си помагала. И ПРИ ТОВА БЕЗПЛАТНО!!!!

За Илияна го знаем,тя си ни е добричка милата.

Дайте да видим какво ще направим,изровете едно листче де отнякъде,че ми е любопитно да видя как се правят схеми от златорозка
c00e94a56d7048174a415a5c09600361.gif

Не е вярно, аз съм най-прекрасния човек :gipsy: .Оооопс, но не се познаваме.Нищо де, като се запознаем, ще видиш :D

Дали ми се получи шегичката :bong:

Ako iskash da zapochnem nov spor (iavno horata skuchaiat i im se kara) - AZ SAM NAI-PREKRASNA NA ZEMIATA :D
Poluchi ti se :kissyou:

:D Е,това вече е друго! Приятно е денят ти да минава в шеги и закачки, нали? Относно Илианка и аз искам да кажа, че е един от малкото добри хора, които познавам (макар и виртуално).
:kissyou: За теб, Илианче!

Приятен ден на всички!

За всички нас, които сме прекрасни - малко пролетно слънчево настроение - . Нека денят на всички е хубав!
И да не забравяме, че днес е Денят на планетата

Мили момичета,още веднъж казвам,че не съм адвокат на никого,но и от двете момичета -Илиана и Златорозка,лично аз съм доволна от тяхното отношение и внимание! Изобщо не разбирам от правене или преработка на схема и не мога да давам оценка на качеството на работата им,затова слагам схема от Златорозка-специалистите да преценят!Останах изумена,като чух за сумите които са ви искани за схеми,защото на мен не ми се е случвало нито веднъж!Желая и на двете много здраве, щастие и успехи!

И от мен хубав пролетен ден!

Без да давам оценка за схемите на Златорозка, искам да покажа как изглежда една моя схема.Който иска да сравнява и да си прави свои изводи.

Държа още веднъж да кажа, че целта ми не е да се заяждам с никого.Давам база за сравнение на две любителски разработки.Поне аз не се занимавам професионално с това.

:kissyou:

Лично аз съм се сдобивала с 3 схеми на zlatorozka. Първата директно замина в кошчето за боклук. Бях безкрайно възмутена! От към единични бодчета беше много по-зле и от ХАЕД. Беше тъпкано с всевъзможни цветове дори и на големите области като небето, където е очевадно от картинката, че е само един цвят. Сега съжелявам, че не мога да ви я покажа. Вчера се сдобих с още 2 "схеми" и пак изпаднах в потрес. Прикачвам ги - изводите можете да си ги направите сами.

Много ще се радвам, ако Илияна, sisak или някой друг се хване да разработи истинска схема на това гобленче. Тогава ще се види кой крив кой прав. (аз отдавана издирвам тази хубавица и синята и другарка).

Златорозке, няма да е лошо да подкрепиш твърденията си с някакви факти. Покажи един гоблен, ушит по твоя схема, или една съфорумка, която е започнала да шие по твоя схема или поне покажи нещо, което ти си ушила. Защото, след като твърдиш, че това твоето са "схеми", аз много се съмнявам, че знаеш как се вдява игла.

Последно редактирано:
Това как да го разбираме? Че си против разменянето на схеми? Че си против съществъването на раздел "Безплатни схеми" и ни заплашваш, че "Ще стане страшна, уверявам Ви!"?

Влизам в тази тема за да помогна на някой /никога не съм искала схеми от никого/, и наистина прави впечатление огромния брой издирвани гоблени:confused:
Мисля, че има магазини за тези работи, а тук се предлага "ВОДЕНИЦАТА НА БУШЕ"с ДМЦ конци? Ще стане страшна, уверявам Ви! Ама наистина СТРАШНА!

Не искам да се конфронтирам с никого,самият този спор ми е крайно неприятен.Качвам схемита,по молба на Манка.
Получила съм една схема от въпросната госпожа.Получих я светкавично и без да ми е искала пари.Но аз не исках пренабор.Ако пък мислите,че това е GK ............ оставям вие да прецените
http://dox.bg/files/dw?a=9e5b46f32e
http://dox.bg/files/dw?a=7c7bf69b06
http://dox.bg/files/dw?a=8aece8c502

Последно редактирано:
Момичета, има мнооооого безплатни сайтове, където се прикача картинка и до 5 минути ти се генерира схема. Всички знаем, че при такива схеми резултата не е добър. Златорозка очевидно използва някой от тези сайтове. (къде ли й е творчеството, за което претендира?) Знаем също така, че разработването на една истинска схема отнема дори месеци.

Последно редактирано:
Момичета два дена ви чета .Не спорете за глупости.Хората са казали:Убий простака с мълчание
Като не ви харесват схемите на Златорозка,просто не и искайте.Вие искате-тя ви изпраща а после оле,ле.

Много отдавна не съм писала във форума, но този път не мога да се въздържа.
Уважаема госпожо zlatorozka, не се и съмнявам че сте получили много благодарности след като момичетата са получили схема на някой от търсените гоблени, а това е съвсев естественно да благодариш на човека, който ти е помогнал, но..... представям си какво ще бъде тяхното разочарование после, когато започнат да го шият или дори ушият и видят в друг ушит гоблена, който те са търсили и си мислят, че са намерили и ушили и сравнят двата екземпляра?
Когато аз търся гоблен, а предполагам и останалите момичета - търся определен гоблен с вече изпробвани схема и ключ, и желая да постигна същия резултат, който съм показала в заявките, а не картинка от която не зная какво ще излезе в крайна сметка - не съм толкова богата, за да хвърлям пари на вятъра за материали, които в крайна сметка ще останат на дъното на някое чекмедже или шкаф и на всичкото отгоре докато се осъзная ще изгубя време и положа къртовски труд...... Такъв риск може да се поеме само, ако знаеш предварително, че това е неизпробван модел - експеримент - както прави sisak - тя разработва собственни схеми и сама ги изпробва и доста от момичетата са ги искали от нея и шили, но вече знаят резултата и са го харесали. Във вашият случай вие само подвеждате момичетата и вместо радост в крайна сметка ще донесете само разочарования и хвърлени пари и труд на вятъра.

vania.kaimska,

Ванче, там е въпроса. Ние не й искаме схемите. Тя сама ни ги натрапва. Например, когато някой търси дадена схема в заявките, тя му изпраща някакъв си неин боклук. А хората търсят оригиналните схеми и някой по-новичък може да й се хване. Поне да предупреждава, че това, което изпраща не е оригиналната схема.

Според мен - ето каква е цялата работа:

Въпросната Златорозка си няма никаква представа от гобленарство и за това наистина си въобразява, че прави хубави схеми. Госпожата се изживява като наркотик - първите дози са без пари и като се пристрасти човек ще-не ще започва да си плаща. И при нея е така. Мисли си, че като раздаде някоя и друга смема без пари и ние ще останем запнали с отворена уста от възхищение и за следващите схеми ще й платим луди пари само и само да ни ги направи.

ГОСПОЖО ЗЛАТОРОЗКА, за толкова глупави ли ни мислите? Наистина ли смятате, че ние не сме способни да пуснем една картинка през програма за обработка?

Последно редактирано:
От всички показани днес схеми на тая въпросна госпожа zlatorozka ,мога с чиста съвест да кажа,че предлага голям боклук:confused:
Жалко само че изчезна някъде в пространството,и даже няма съвест,да се появи тук и да се извини.

РР.Дано никой не е почнал да шие от нейните "истински "схеми,че голямо разочарование ще падне..

Назад