Ами в събота сме цял ден. Но пък в неделя сме до 12 часа и после съм ваша, но незная къде се намира Явора.
Зеза, става въпрос за магазин Явор- мебелния на околовръсното срещу Технополис-а.
Дано стана ясно :idea:
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ами в събота сме цял ден. Но пък в неделя сме до 12 часа и после съм ваша, но незная къде се намира Явора.
Петя, гоблените ти са невероятни, а и котето е супер, момче или момиче??? Аз имам едно момче като твоето но е почти бебе на 1 годинка е.
Красето е права, разбрахме се всяка последна неделя от месеца. Причината да уговорим среща миналата неделя беше, че zezata от Панагюрище беше в Пазарджик и затова стана така инцидентно. Но пък за сметка на тове беше изключително приятно. Ще се радвам да се видим отново в най-скоро време и естествена да се видим и с другите момичета, че нещо все по три се събираме.
Последната неделя този месец е Великден, така че ако искате можем да се съберем на 1 май, ако обаче решите да празнувате, тогава предлагам на 30 април-събота.