Среща на Goblenite.org в Пазарджик

• Началник на темата Началник на темата blue_bouble
  • Начална дата Начална дата
Срещата беше много приятна, макар и в камерен състав.

Благодаря на Галин, Соня и Цецка , че се видяхме днес въпреки адската горещина.:kissyou::kissyou::kissyou:

Снимки по късничко.:)

Ето и от мен снимките. Дори в жегите стана страхотна среща. Дано тази импровизирана срещичка даде началото на по-чести сбирки в Пазарджик.

:D Таво са снимките на гобленчетата,които бяхме донесли на срещата да се изфукаме.Някои са в завършен вид,на други малко им остава преди рамкиране.
Гери,благодаря ти за отзивчивостта и най-вече,че ни уважи с посещението си.Въпреки всичко среща в Пазарджик имаше и си изкарахме добре.:kissyou::kissyou::kissyou:

Момиченца, и момченце, обединих ви двете темички.
С пожелание за още мнооого срещи!

Последната снимка на коктейла, със слончето и картичката са ми подарък от zezata.Цеци още веднъж ти благодаря от сърце:blueflow::kissyou:

момичета ако знаете колко ме е яд чак сега видях за срещата,аз също съм от Пазарджик щях да дойда с най голямо удоволствие.:(

:confused:Мила,не се притеснявай!Съвсем скоро ще се съберем отново,защото аз често пътувам до Пазарджик,но определено ще ни липсва Галин. Можеш да ми оставиш координати на ЛС.:kissyou:

На 13 август си спретнахме една малка среща със Соня, Цецка и brambi.Не знаете колко приятно си поговорихме няяколко часа.
Момичета благодаря Ви- подействахте ми много релаксиращо.:kissyou::kissyou::kissyou:

За жалост нямахме фотоапарат:(

:D Темичката ни хвана паяжина.Я да си спретнем една срещичка пак.Чакам мненията ви,момичета за ден и час.:kissyou:

Среща

Момичета от Пазарджик и областа, не мислите ли че е време и ние да си организираме една среща. Аз и Теодора очакваме вашите предложения за дата, масто и час.
Хубава вечер на всички!

Назад