Kolekcia na Juli71

• Началник на темата Началник на темата Juli71
  • Начална дата Начална дата
Юлка розичките за супер,кухненските гоблени прекрасни а за къщата на село да не говорим.Браво на теб и майка ти и наравно с вас и дъщеричката.:clap::clap::clap:

Не знам как съм пропуснала страничката ти, поздравления за прекрасната и стилна колекция. Аплодисменти за теб и за майка ти.:clap::clap::clap:

Оле Юлче,прекрасни са станали...:clap:....кога ти ги разпечатах...кога успя да ги ушиеш....:confused: , а най-любопитното ми е ....кога ще ги видя на живо :confused:

сърце

Кога беше срещата,кога го уши.ВИЕ май не спите с мама:clap:Май аз съм се омързеливила.Трябва да се взема в ръце:confused:Толкова нежно изглежда сърцето Юли:kissyou:

:clap::clap::flower: Прекрасен летен букет, много красиво съчетание на цветовете, може би затова изглеждат като истински цветята:kissyou:

Позравления за букета, много е хубав. И в розово балеринката е супер

Последно редактирано:
:clap:Много добри попълнения, букетчето е много свежо:clap:

:clap:Страхотна е Юлче...:clap: Много ми хареса....ама имам въпрос...за снаха ти или за :D ЗЕТ ТИ ще бъде това произведение на изкуството? :confused:
Мисля да е за ЗЕТ ТИ! :kissyou: Пъ-пу...заплюто!

Е-еееее,СУПЕРСКО!Така казва малката щерка,а какво стана с колоната-разшива ли,за да смениш конеца или така остана?:confused:Нали знаеш,че на живо винаги е по-красиво-ще чакам да го видя:clap:

Назад