ЛИНКОВЕ КЪМ БЕЗПЛАТНИ СХЕМИ

• Началник на темата Началник на темата Anonymous
  • Начална дата Начална дата
Много си харесах един часовник,но как да си сваля схемата или трябва да шия пред компа:D

Като кликнеш върху самата картинка,тя се отваря в нож прозорец,след това с десен бутон на мишката си я сейваш. В зависимост от браузъра ти : "Запази изображението като" или "Save picture as" или "Запис на изображението".

/

След като отвориш прозорец с висока резолюция кликаш върху схемата с десен бутон натискаш "запис на изображението като"и си избираш къде в компа да си запишеш схемата.Дано да ме разбра и да съм ти била полезна:gipsy:

:uhhhh:Предположих,но нали съм учител,пак да питам

Ааа,не.Моля те,не се самообиждай.Добре,че вуйна ми също е учителка и благодарение на нея племенниците ми получа добро възпитание и се научиха да четат и пишат далеч преди всички други.

А сега по темата.За съжаление не всички схемички са читави и за да са по-четливи на хартиен носител,по-добре да се разпечатат на А3.Поне така ми диктува опита.
Лека и ползотворна седмица на всички!

Dombi, избираш си раздела, харесваш си гоблена. Името на гоблена е подчертано с права линия - това е линк - кликваш върху него - отваря ти се нова страница с подробна информация за този гоблен - под името на гоблена в скоби има надпис скачать схему - кликваш върху него и схемата автоматично започва да се качва на твоя компютър.
Друг е въпроса, че схемите са във формат xsd и ти трябва програмата РМ за да ги отваряш. Успех!:kissyou:

Назад