hrisipisi 12 Юни 2009 #21 Сузи преди няколко дни видях , че си я започнала , а тя била вече в рамка. Явно си включила турбото :clap::clap::clap:
Сузи преди няколко дни видях , че си я започнала , а тя била вече в рамка. Явно си включила турбото :clap::clap::clap:
S svetlina 2 Юли 2009 #23 Ей, как бързичко шиеш, аз два бода нямам време да направя, ти един след друг ги завършваш! :clap:
rositsa Гобленар 3 Юли 2009 #25 Впечетлена съм от колекцията ти , от "различните " гоблени в нея . Браво , лъха на изтънчен вкус .:clap:
Впечетлена съм от колекцията ти , от "различните " гоблени в нея . Браво , лъха на изтънчен вкус .:clap:
lali Гобленар 3 Юли 2009 #26 Много красиво е последното ти творение. Браво. Само се чудя как намираш време и желание за шиене в тези горещини
Много красиво е последното ти творение. Браво. Само се чудя как намираш време и желание за шиене в тези горещини
nimate 3 Юли 2009 #27 :clap: и от мен за последните ти завършени гоблени. Много са станали красиви. Поздрави :kissyou:
syzi 3 Юли 2009 #28 много ви благодаря дами за милите думи. надявам се да ушия всички от серията някой ден. :kissyou: за вас.
много ви благодаря дами за милите думи. надявам се да ушия всички от серията някой ден. :kissyou: за вас.
nvvs 3 Юли 2009 #29 Е не, какво е това нещо , седмица да попусна и да не ти погледна темичката и пак нова красота.!!:clap::clap:
Е не, какво е това нещо , седмица да попусна и да не ти погледна темичката и пак нова красота.!!:clap::clap:
syzi 31 Юли 2009 #33 ето нещо ушито за приятелка,и е дадено за рамка. тя това си избра,защото го асоциира с цунамитата които я връхлитат отврема -навреме: Преглед на прикачен файл 133586
ето нещо ушито за приятелка,и е дадено за рамка. тя това си избра,защото го асоциира с цунамитата които я връхлитат отврема -навреме: Преглед на прикачен файл 133586
syzi 31 Юли 2009 #34 и поредното lanarte-alleyway,засега в тази рамка докато открия подходяща: 133588
eli1958 12 Август 2009 #37 :clap::clap:Поздравления за последните красоти споделени с нас!А да те попитам-ти въобще спиш ли?
syzi 18 Август 2009 #38 радвам се че ви е харесало йероглифчето ми. сега нещо туко що готовичко-gueen cleopatra small: 134674
радвам се че ви е харесало йероглифчето ми. сега нещо туко що готовичко-gueen cleopatra small: 134674
Ducky Модератор 18 Август 2009 #39 Поздравления от мен! Много е красив и рамката е чудна! :clap::clap:
teotedi21 18 Август 2009 #40 Много красота и стил има в твоятя страничка. Всичко, което си направила е прекрасно!