Съобщение: Среща на Гоблените.com в Силистра

• Началник на темата Началник на темата Дида
  • Начална дата Начална дата
Така като гледам станахме трички:D:D:D.Абе ний ще седнем на голяма маса пък може и други да дойдат:greeneye:

Хей,Диди,ама много си бърза:D:D
кога се прибра,кога качи и снимките.А иначе си права друго си е да видиш на живо и да пипнеш кой какво прави.Иразговора интересен и компанията приятна.Ще чакам с нетърпение следващата среща да видим кой как напредва:greeneye::greeneye:

Разбира се, добре дошла ще си!!!!
Надничай тук,но ще е след Великден.
Ще се радвам да се запознаем!

Последно редактирано:
Здравейте, момичета!Пиша ви с огромно закъснение и след две вече пропуснати срещи!Моля да ме извините, но не разполагах с никакво свободно време, даже във форума не съм влизала. Надявам се на третата да присъствам!Целувки на всички!
:kissyou::kissyou::kissyou:

Ще се радвам да се видм,Теменужка! И те моля да донесеш поне двечки от мънистената мания....А една от нас е любителка на Ланарте,така че се готви и с гобленчета на Ланарте.
С нетърпение очаквам следващата среща....

Привет на всички от този раздел:kissyou:
Има ли нетърпеливи за нова среща:idea: примерно тази неделя на сутрешно кафе или в ранен след обед :loveglasses:

Привет!Имаме форум и бързаме да го напълним...
В неделя съм свободна,предложете час и място,не ми е проблем.

Здравейте силистренки. Христос Воскресе!Наистина е време за нова среща,че то без форум и без :coffee:и шиенето не върви:D.Аз предлагам пак в Буда към 14ч. Масите големи и повечко народ можем да се съберем.А беше и сравнително спокойно.Но както решите ние сме там.

Кате,две гобленарки сте вече,групичката се уголемява...И дъщеричката да носи овчицата,да я разгледаме и поощрим малката гобленарка.
14,00 ме устройва,Буда - също.

Неделя е чудесен ден за следобедно кафе!:thumbup:И аз ще се присъединя към вас - ще се радвам да се запознаем.:loveglasses:

Неделя е чудесен ден за следобедно кафе!:thumbup:И аз ще се присъединя към вас - ще се радвам да се запознаем.:loveglasses:

Ще ни бъде много приятно и на нас,iva_.i ! Сядаме навътре,на фотьойлите,че да не пречим с гоблените си! До неделя,14,00 часа,Буда.

Капка по капка среща става:D скоро ще се разпростираме на две маси ;)че то и кафета и гоблени:D

Назад