Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
 ..Аз съм leti_at , но спокойно бих могла да бъда и leti_73( ако вече не беше заето
..Аз съм leti_at , но спокойно бих могла да бъда и leti_73( ако вече не беше заето ), защото съм родена през далечната 1973 година
), защото съм родена през далечната 1973 година ..И винаги ми е било интересно ,кое е момичето с този Ник..
..И винаги ми е било интересно ,кое е момичето с този Ник.. -да зарязваш и да не довършваш големите работи...и да се хвърляш да боцкаш бръмбъзъци
-да зарязваш и да не довършваш големите работи...и да се хвърляш да боцкаш бръмбъзъци , както правим останалите....
, както правим останалите....На Милена стил са с конци Ариадна.Доволна съм от резултата за разлика от "Ковачницата"/тя затова и стои така дори не съм го изпрала/.:kissyou:Тези коне са много сполучливи :idea: на коя фирма е комплектовкатаАз имам "Диви коне"на Милена стил ,които завършвам в момента и са същите като твоите :idea: Дали и тези са на тази фирма