План на Игрите-Подаръци за 2010,2011 год.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Аз, понеже не мога да ви насмогна на темпото, направо си питам за лятната игра. Искам по-подробничко де и дати ако може :D

Аз, понеже не мога да ви насмогна на темпото, направо си питам за лятната игра. Искам по-подробничко де и дати ако може :D

Потърпи малко Нелинце,само да свърши записването на Великденската,и ще сложа дати и подробности,затова съм я оставила така:idea:

ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ЛЯТНАТА ИГРА:D НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СИ НАПРАВЯ ЕДИН МАЛЪК СПИСЪК ТОВА КОЕТО НАЙ МНОГО ИСКАМ:PP НАЛИ ХАРЕСВАТЕ РУСКИНИТЕ, ТЕ ВИНАГИ СИ ИМАТ ТАКВИЗ СПИСЪЦИ КОИТЕ ПОЧВАТ С "ИЩУ":D И АЗ "ИЩУ" ТОВА ОНАВА:)

ЗА МЕН БЕШЕ МНОГО ПРИЯТНА ОСМО МАРТЕНСКАТА ИГРА.. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЧКИ.....

Много моля Манка да ме включи от сега за лятната игра - щото аз все разбирам една седмица след датата за записване :greeneye::D

Ако ще се разиграват робини по идея на Ducky - също съм навита да участвам .

Ако желаете да имаме и лятна игра с подаръци,да ми кажете долу горе ориетировъчна дата за която да я пусна играта-
4.Игра - Лято е...
Начало на записването г.-

О-хооо, новата игра се е задала. Нямам претенции кога ще е, вече съм в играта.:thumbup::kissyou:

С удоволствие ще се включа,стига да е в рамките на следващите 2 месеца.Ама петима Петко не чакат,така че момичета вие решавате,а аз ще преценя дали ме устройва:kissyou:

АЗ С ГОЛЯМО НЕТЪРПEНИЕ ЧАКАХ ЛЯТНАТА ИГРА НО ПОСЛЕ CE ОТКАЗАХ.. ПРИЧИНАТА Е НЯКОИ НЕПРИВИКАТЕЛНИ СПОРОВЕ КОИТО ПРОЧЕТОХ ДО СЕГА В ИГРИТЕ.. ПРОСТО НЕ МИ ХАРЕСА ТОВА И КАКТО МИСЛЯ ТЕЗИ СПОРОВЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ.. НИЕ МНОГО ЛЕСНО ЗАБРАВИХМЕ ЧЕ ТОВА Е САМО ИГРА..
ЧОВЕК МОЖЕ ДА ЗАРАДВА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ И ИЗВЪН НЯКАКВА ИГРА.. И МОЕТО РЕШЕНИЕ Е ТОВА.. ПО ДОБРЕ ДА ЗАРАДВАМ ТЕЗИ ХОРА КОИТО СЕ ВЪЛНУВАТ ДАЖЕ И ЗА ЕДНО КОПЧЕ ОТ КОЛКОТО ДА ЧЕТА ОТРИЦИАЕТЕЛНИ ДУМИ..
УСПЕХ НА ОСТАНАЛИТЕ В ИГРИТЕ:kissyou:

Чакайте де малко:D още не е определена дата за записване и изпращане,а вие бързате,ей че нетърпеливи хора:greeneye:

И аз съм за играта.Предлагам сроковете да са в юни месец или първата половина на юли,защото после започва отпускарския сезон.

И аз съм за лятна игра, но мисля че трябва да се сложат някакви правила за тези, които не изпращат подаръците си на другарчетата. В последните игри доста хора останаха без подаръци и няма смисъл да правим игри или да се включваме в тях само за отчитане на дейност.

Ориентировъчно ги написах датите,кажете така добре ли е,или да ги сменям:confused:

Начало на записването -01.05.09г.
Краен срок за записването-05.05.09г.
Изпращането на подаръци започва от -05.06.09г.

Слагам един месец за шиене,и затова писах 10.06-за изпращане.

Последно редактирано:
Имам предложение - да не се "отнасямя" в подаръците.Определяме бродерия с приблизителни размери 100/200 бода и тематика на гоблена и толкова.А дали ще се приеме :confused: не знам.Подлагам го на обсъждане.Всъщност не знам дали мястото е тук...

Назад