Моите гоблени

И така, да покажа малко и аз какво съм свършила,макар ,че цяло лято гледах внучката и не съм шила.Всъщност от 1.09-до 14.09 завърших брезичките и почнах този пейзаж -дано ви хареса!

Брезите са на "Арис-55-Емилия Чолакова"моята приятелка която прави страхотни неща , а пейзажа е преработка на една рускиня.

Брезичките са прекрасни,но за съжаление не можах да открия галерия гоблени на Емилия Чолакова,а само адрес в интернет.Ако имаме път към Кърджали,ще се възползвам.Благодаря за отговора!Другия пейзаж ми се струва,че е по картина на Кинкейд (може и да греша)-цветовете са много реални,меки,топли и успокояващи- обожавам такива пейзажи!

Не мога да не кажа едно голяяяямо браво за брезичките.:clap::clap::clap: А пейзажа ще стане чуден, много е топъл и слънчев.:kissyou::kissyou:

Благодаря на всички надникнали тук! :flowerlove:И на мен си ми харесва,колкото и да е нескромно!

Още един сполучлив " Леврон".Въпреки,че съм фен на природните пейзажи,не мога да остана равнодушна към такава красота!А за изпълнението::clap::clap::clap:

Назад