Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Може ли някои да ми обесни как мога да пренабера схема в РМ.Имам две китаиски букети много красиви на са цветни и не се виждат хубаво,затова искам да се науча и ги пренабера
Mimiko,имам приятелка,която се занимава с графичен дизайн.От нея знам,че ако имаш Adobe Master Collektiоn можеш pdf файла да го обърнеш в jpg.Оттам,пак с графична програма(мисля,че беше Корел Дро) да съединиш отделните части в едно цяло и след това цялата картина да я прекараш през РМ.Обаче всичко е много сложно.Поне аз не бих се справила,защото хал хабер си нямам от графични програми.Даже не съм сигурна дали съм разбрала както трябва.
не че съм голям спец по всички възможни проглами, но съм пробвала с много и затова знам че няма такъв вариант който да разпознае сам символите на листа и да ти го направи директно в праграмата - ако имаше такъв вариант разработчиците на програмата биха го направили.
Може да се ползва програма за разчитане на символи но пак се опира до това че се създама графичен файл който може само да се ползва като позложка за набиране на схемата но не автоматично да се пренабере. Иначе с приложенията на адобе може да се конвертира от пдф във ждипиег или някакъв друг формат не е необходимо да имаш други скъпи приложения. Преди врама в списанието даунлоудБГ имаше много такива малки програмки за прехвърляне от един графичен вид в друг
ами чета и виждам че пишеш че чоже за ПМ но не и за ПССТ (за всички останали ПМ е програмата която отваря файлове xsd,а ПССТ е програмата работеща с pat формати)
девойката в началото пита """Здравейте, интересува ме има ли начин схема в pdf да се преобразува в xsd или pat формат? По точно има ли начин да отворя схема в pdf с PМ"""
дали може да стане това директно и аз затова й отговорих "НЕ"
Илиана така е като имаме по-новата версия.![]()