Има ли любители на цветя?

• Началник на темата Началник на темата demetra
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Наистина може да се гледа и думите са излишни!Моите са червени и по-малки,но още си кротуват.Цъфти ми каменното цвете и азалията.Също и едната китайска роза.

Да ви покажа и моят прелестен великденски кактус как е нацъфтял
Преглед на прикачен файл 69720[/QUOTE

Доколкото си спомням това цвете го наричат и "коледниче".
Като гледам каква красота е нацъфтяла и по кое време, мисля,че е оправдано и второто му име

Nia, моето коледниче цъфти за Великден, за Коледа и посред лято на рожденния ми ден.И аз се чудя как да го назова?:confused:

При добро гледане цъфти и по Коледа и по Великден.Моето е подало пъпчици,но не е цъфнало.
slasch,твоето е великолепно.Истинска красота.Могат да ти завидят и най-изявените цветари.:clap:

:D Аз пък имам бяло "коледниче" ,но цъфти около Димитровден и отново около Петровден.Та как трябва да го наричам ?!:confused:

И аз наглеждам коледничето ми, дали не е престрашило да пусне пъпчици, но все още си спи.А иначе като цъфне не мога да му се нарадвам.

:hello:
Искам да ви се похваля орхидеята ,която толкова ме измъчи има пъпки и ще цъфти.Незнам какво се случи,такива грижи полагах и нищо.Зарязах я и днес като я поливах останах изненадана :)

Ето, че вече имаш пъпчици, чакаме да видим и цвета!Понякога прекалените грижи не помагат, виж само как те е зарадвала орхидеята за Нова Година!

да страхотно ме изненада моята орхидея и ми подобри настроението,че днес и без това ми бяха потънали гимиите :D
непременно ще я покажа когато цъфне :kissyou:

Браво!Как си успяла!Зная,че орхидеите са капризни.Имам познати които така и не успяха да ги отгледат.Отново едно голямо Браво!

Чудесен цвят, особенно при тия снегове навън. Като гледам още колко пъпки има ще е голяма красота

Браво!Как си успяла!Зная,че орхидеите са капризни.Имам познати които така и не успяха да ги отгледат.Отново едно голямо Браво!

Тази орхидея отдавна ме мори.Изчетох много литература за орхидеите и голямо старание падаше ,но все нищо не се получаваше.И накрая я зарязах ,оставих я на един източен прозорец и от време на време я поливах.Няколко дни преди нова година я погледнах и вече си имаше пъпки.Не знам какво и стана,но цъфна и е много красива.Дано успея да я съхраня.

Много ми харесват орхидеите,от доста време плакна поглед по тях.
Радвам се ,че твоята е цъфнала.
Да те изненадва с още много цветове!:thumbup:

Тази орхидея отдавна ме мори.Изчетох много литература за орхидеите и голямо старание падаше ,но все нищо не се получаваше.И накрая я зарязах ,оставих я на един източен прозорец и от време на време я поливах.Няколко дни преди нова година я погледнах и вече си имаше пъпки.Не знам какво и стана,но цъфна и е много красива.Дано успея да я съхраня.

Може да ми се смеете,но съм забелязала,че когато едно цвете цъфти и се развива добре и сопственика му е добре и има успехи в живота.Майка ми замина за Испания и сега работи там.Имаше едно любимо мушкато,което пощуря от цъфтене.Сега е на терасата,на студа-вънка има сняг и пак цъфти.Имах една драцена-а те са непретенциозни,беше ми подарена от една "приятелка",когато се скарахме тя изсъхна.Та такива впечатления имам аз.

Статус
Not open for further replies.
Назад