Има ли любители на цветя?

• Началник на темата Началник на темата demetra
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Момичета благодаря ви за милите думи сигурно защото много си ги обичам цветята ми се отблагодаряват с обилен разтеж и голяма красота :kissyou:
rebostobg позна наистина така се казва цветето "хамедорея"! Купих си тази красавица в една малка саксийка преди доста години и единствените грижи които полагам за нея както и за другите цветя е да ги торя на всеки две седмици и всеки ден ги пръскам с вода .Гледам я в южна стая до прозореца но точно пред прозореца има един голям орех който пази сянка а зимата заради камината я местя в дъното на стаята там е тъмно но явно и понася :D Тази година не можах да я преместя в по голяма саксия сигурно още по голяма щеше да стане лятото .
lari а специално за теб поздрави от охраната :kissyou:

Безкрайно благодаря на охраната. ! Влюбена съм в тези животинки!Само на кучето не се карам истински ако случайно стане авария с цвете. :kissyou: и от мен

Розата продължава да ми радва с нови цветя.Същото отново цъфна и строманте

Искам да се похваля на всички гобленари-цветари , че ми цъфна водната лилия. Това цвете гледам за първа година и съм много щастлива!

Много се радвам Лари.Тази водна лилия като другите ли изглежда? Можеш ли да я снимаш?

Да, като другите е. Може би цветът е малко по-малък, но е много красива.Снимах я, но с обикновен апарат и няма как да я покажа.Съжалявам.

На когото е интересно при гоблените ми , децата са пуснали нова страница в албума с част от цветята ми. Това е един двор, на когото предстои много оформяне ,но пак върши работа.

Лари,много хубави цветя имаш и тези в градината също!Поздравления!

Благодаря, но лично аз не съм доволна от показаното.Реално, красивите цветя не са снимани, но реших да не споря с ,,фотографа" , че покрай сесиите са изнервени.

Да ви се похваля - за първа година реших да сменя саксиите на този балкон и от мушката да мина на теменужки. И вижте на какви попаднах! Висящи са и много ароматни! Много им се радвам! Само петуниите не са за там, но друго място на балкончето си нямам :cry: :cry:

Да ви се похваля - за първа година реших да сменя саксиите на този балкон и от мушката да мина на теменужки. И вижте на какви попаднах! Висящи са и много ароматни! Много им се радвам! Само петуниите не са за там, но друго място на балкончето си нямам :cry: :cry:

Prekrasni temenujki! Mnogo priatno cuftiashto kut4e!

Луси,страхотни са.Особено като уголемя картинката се вижда по-добре колко са разкошни

:clap: разкошни са и много необичаен цвят в Казанлък на центъра имаше същите :kissyou: Аз тази година попаднах на каскадна петуния която мирише много ми е хубаво като излеза на терасата :idea:

Браво, браво :clap:
За три години колко клончета е пуснала :confused:

Статус
Not open for further replies.
Назад