Има ли любители на цветя?

• Началник на темата Началник на темата demetra
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
yonka, а трудно ли се гледа лантаната? Отдавна имах желание за това растение.Зная, че е храстче.Доста прочетох и все пак -опитът си е друго нещо.
itek, големи красоти си показала!Благодаря!

yonka, а трудно ли се гледа лантаната? Отдавна имах желание за това растение.Зная, че е храстче.Доста прочетох и все пак -опитът си е друго нещо.
itek, големи красоти си показала!Благодаря!

Не е трудна за гледане,дори мисля че лесно се вкоренява и расте бързо.За едно лято беше станала доста голяма

Увеличете бръмбарите ,за да видите с колко красиви цветове ги е дарила природата

Много свежи цветове и растения като цяло.А имаш ли проблем с белокрилки и как се бориш с тях.На мен почти ми изядоха едни от най-красивите мушката и никакви препарати не помагат.

Много свежи цветове и растения като цяло.А имаш ли проблем с белокрилки и как се бориш с тях.На мен почти ми изядоха едни от най-красивите мушката и никакви препарати не помагат.

Нямам проблем с белокрилки -засега!!!

А това е бегонията ми, дано съм ги прикачила както трябва, че ми е за пръв път.:D

itek,благодаря за виртуалната разходка-истинска красота:kissyou:

yonka,прекрасни цветя имаш:clap:

mimka,пасифлората ти е много красива.Как я отглеждаш?Дай повече инфо.

НАЙ- ПОСЛЕ КАКТУСЪТ МИ ЦЪФНА:idea:МИНАЛАТА ГОДИНА ЦВЕТОВЕТЕ МУ БЯХА ЦИКЛАМЕНИ :D КАКВИ ЛИ ЩЕ СА ДОГОДИНА?:uhhhh:

Статус
Not open for further replies.
Назад