teen_f, Mimik, lucy, TDK, Nelia, nadejdabr как сте :idea:
Добре съм Динко, благодаря за интереса ...
Между другото - чета с интерес дискусията и ми прави впечатление следното нещо : Изскочиха няколко постоянни имена, което е добре, но ако продължаваме така ще имаме предложения за целия китайски народ

Незнам защо този път сте решили да се допитате до нас за избора на нови модератори , все пак отговорността за функционирането на форума е ваша и решението - добро или лошо, също трябва да е ваше... Но пък така е по-демократично и ви прави чест желанието да се съобразите с "гласа народен"! :clap: Аз лично бих се заела със задачата, но малко ме притеснява факта, че като цяло форума не е от най-подредените. Имам предвид, че има големи и тежки подраздели, има и модератори, които аз поне не съм засичала от доста време, което значи, че в техните теми не се знае кой следи за правилата, има и такива модератори, които всеки ден са на поста си, но пък имат доста теми за които да следят /визирам Манка/ , та това което искам да кажа е , че според мен предстои доста работа и все от някъде трябва да се започне ...
Много е важно и още нещо - не бива ранга "модератор" да се възприема като някаква привилегия, нещо за което останалите да ти "Честитят", това е преди всичко работа и отговорност допълнително, за да могат редовите потребители да се наслаждават спокойно на форума!
Това имах да кажа по въпроса! Усмихнат ден на всичкииии! :kissyou: